Prijava

Na ovom sajtu ima dosta programera,, ne vidim razlog zašto se oni ne bi udružili i napravili ovo i prodavali po euro ovu aplikaciju. Ne znam samo kakve su pravne zavrzlame da li imaš pravo praviti te aplikacije, može li te gazda tužiti i tako to.
Ovo je najbolja konstatacija ikad izrečena na ovom sajtu

klasican primer srbskog kvazi bizmismema.. Cim uzme prvu vecu kintu ,istripuje da je to to, i da je uhvatio boga za jaja..
A parodija je da mu je nick kaizen..

више ми иду на курац људи који бесомучно излизују фору кајзена боли курац него ови што се труде да нешто промене.

Ako mislis na mene, ja sam to zakljucio jer licno (i ne samo ja, mnogo nas je) ucestvovao u diskutovanju o razlicitim predlozima koji bi doprineli poboljsanju sajta, i na koje nije dobijen nikakav odgovor, al je zato veliko resenje , nakon svih tih predloga
JEBENO UVODJENJE PROMENE NIJE VISE DATUM POSTA , NEGO PRE MESEC DANA, PA MORAS DA STAVIS MISA DA VIDIS PRAVI DATUM.

Jaka promena u picku materinu,nismo mogli bez nje, i mnogo nam je promenila boravak na sajtu.
Ako sam dobro video, pre neki dan Kurd rece da "gazda" kako mu vecina tepa, pregovara sa nekim hrvatima oko prodaje sajta.. A verujem da ce svako bolje upravljati ovim sajtom od trenutnog "dragog nam gazde". Od kako sam ja na sajtu, vec vise od 2 godine, nije uvedena nikakva promena , osim reakcija koje su dovele klincadiju na sajt..

Uostalom, necu da trosim reci na pricu u prazno. Mislim da nema vajda da mi ovde razglabamo sta moze da se menja, kad ne postoji volja da se bilo st promeni.
Nadam se da ce u buducnosti doci do nekog organizovanog predlaganja poboljsanja, od kojih ce najbolja stvarno biti implementirana, pa cu tad uvestvovati u tim diskusijama.

А ко ће то да да еуро за апликацију?

Od kako sam ja na
sajtu, vec vise od 2 godine, nije uvedena
nikakva promena , osim reakcija koje su
dovele klincadiju na sajt..

Najveće promene na vukajliji su dva-tri puta promenjen izgled vukajlije- crvena pa plava i sada zelena, uvodjenje postera i reakcija.
Reakcije i posteri su možda najgori potez, ne znam šta je od ta dva gluplje. Prvo zato što je većina klinaca otkrila vukajliju tek kada su napravljeni posteri, ne kapirajući da je originalna svrha vukajlije definicije. Za njih su definicije vicevi, a posteri smešne slike.
Sve je usrano sa ovim reakcijama. To je počelo kao tema "gifovi pro level" na forumu i bilo je ekstra. Kajzen je onda uveo to kao reakcije, i odjednom je gomila klinaca koja nikada ni nije čula za forum krenula da pravi i šeruje reakcije na foru "kada moraš da ideš u školu" i "kada te učiteljica pita svet oko nas".
Najviše se smorim kada čujem "vukajlija je kopija najngega" ili "najngeg je bolji od vukajlije.
Šta sada da se radi? Forum je jedino mesto koje nije postalo sranje, zato što većina klinaca ni ne zna šta je internet forum.
Vukajlija je bio najbolji srpski sajt. Onda su klinci prešli sa fejsbuka na vukajliju i sve usrali. Međutim, to godi kajzenu, zato što sada ima više postilaca nego ikada.

Ja nemam pojma zašto kad ulazim preko ovog mog sokoćala na vukajliju ( sa bilo kog pretraživača ) ne mogu da komentarišemi,da lupam - ili +,i da postavljam reakcije,postere,... a prikaže mi da sam ULOGOVAN NA VUKAJLIJU.

evo

http://www.dodaj.rs/f/3M/Ih/3nQvARnQ/img0569.png

http://www.dodaj.rs/f/s/Om/43ZHWISW/img0570.png

Ja kad sam provalio sajt prvi put(februar ili mart 2010) bio je onaj stari sistem, defke dana i tada su posteri i definicije bile odlične i među tek napisanim si mogao da pročitaš ili pogledaš veoma kvalitetne stvari. Ako se ne varam Kaizen mjenja izgled sajta, ne uvažavajući mnoge dobre prijedloge, koji programerski stvarno nisu teški za izvesti, a koji bi poboljšali neke karakteristike sajta i doprinjeli kvalitetu istog. Nakon toga Kaizen vraća staru verziju sajta jer mu je drastično opala posjeta i nakon toga se ništa nije promjenilo osim uvođenje ovoga 'pre mesec dana'(po mom ukusu je bolja ona stara verzija gdje ti datum prikaže) i erekcija kojim velika zasluga pripada muluci jer je ona pokrenula onu temu. Gazda je nakon pojave tarzanije skonto da je to veoma dobra stvar i da bi i on mogao uvesti nešto za duge tekstove. Svi su bili za ali on je kao političar sa balkana obečao, a ništa nije ispunio nakon dobijanja mandata. Sjecam se prije kad bi prijavio neki bug, gazda bi se oglasio ali sad se više ni ne oglašava.
Kaizene makar se oglasi i napiši 'BOLI ME KURAC ZA VAŠE PRIJEDLOGE'.

Odlično bi bilo to s aplikacijom.
I još nešto... gde je nestao žiro račun za uplatu ktitor naloga?
A eto i ideje - da uplatom ktitora stičemo pravo za skidanje aplikacije.

A živo me interesuje, ako proda "gazda" krvatima sajt kao što reče gazimudo, na šta bi to ličilo.

Sajt postaje previše komercijalan sajt. Na svakih par dana se menjaju reklame, "gazda" više obraća pažnje na postere i reakcije, a zaboravlja i zapostavlja definicije što dovodi do srozavanja ugleda sajta. Kad sam došao ovde bilo je postera, ali to je bio sam početak i nije bilo toliko popularno još. Fenomenalne definicije su se još pisale i moglo se još tad lepo nasmejati. A sad golo govno. Stvaranje mobilne verzije bi bila dobra stvar ali da bude nešto korisno i pametno. A i golubov predlog je dobar, samo je problem što više nema ktitora.

Kaizene makar se oglasi i napiši 'BOLI ME KURAC ZA VAŠE PRIJEDLOGE'.

Pre je barem odgovarao "Biće" pa se znalo da neće da bude.

Kako se preko mobilne verzije edituje post? Telefon mi je Nokia C3 i ulazim preko Opere Mini.

Никако веснам, због тога и треба да направи праву мобилну верзију или андроид апликацију.
Ова сад мобилна верзија је апсолутно исти курац као и ова стандардна.

Pa dobro, onda čekamo da napravi to. Fala, Vjeverice.

То је као да чекаш да Чукарички освоји Лигу шампиона.

више ми иду на курац људи који бесомучно излизују фору кајзена боли курац него ови што се труде да нешто промене.

Не знам, мени од свих највише иде на курац Кајзен, зато што се помамио за парама а баталио квалитет. И зато што ваљда, кад нешто, створиш, треба ваљда и да га развијаш и негујеш, а не да направиш мало веће паре па баталиш.

Svejedno. I da nikad ne napravi, nije neophodno.

Ako sam dobro video, pre neki dan Kurd rece da "gazda" kako mu vecina tepa, pregovara sa nekim hrvatima oko prodaje sajta.

Ал овај Курд воли да зајебава народ. :Д

Ako sam dobro video, pre neki dan Kurd rece da "gazda" kako mu vecina tepa, pregovara sa nekim hrvatima oko prodaje sajta.

Нек прода.

нека прода, и то ми га уз калемгдан