Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Svaka cast sinak, ponosan sam na tebe... Ja u srednjoj jos nisam pisao na tablu
Ја писо двапут, једном пала кечина други пут тројка :) боли ме курац :)
nije pao 1
Пу јебем ти школу :)
Кад сам ја пито професорицу како да поправим хасана из математике :) каже она излази пред таблу, ради задатке да видим да знаш, ја мртав ладан кажем пиши пропало. Цркла дјевојка од смјеха :)
Ja jebem profesorice
to kralju
и остане ми 2 на крају из математике лололо
ћути, мого сам пасти ко 11 осталих :)
dobro si ti prošo
лоло
..................
како ћете кући фирмаши ?
šta bre
оде вам воооооооооз
kakav bre voz
ако те одведуууууууууууууууууууууууу
ja tebe buraz ništ ne razumem
Видиш, пракса у супер лиги ти је да гостујући навијачи не напуштају свој сектор док не оду домаћи :) тако су нас 2 пута држали у Ужицу док Фајтерси нису отишли, на маракани нисам примјетио пошто брзо одемо јер живимо далеко. Е сад фазон је задњу утакмицу против Воше кад смо пукли 3-0 нисмо отишли са севера и Фирмаши су морали остати. И остали ми и више од сат времена и почели пјевати овима прво када ћете кући Фирмаши, па онда како ћете кући фирмаши ? па онда оде вам воооооооооз :)
PIČKO
ПИЧКЕТИНО!