U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vidim nema teme za bend Sabaton, jel slusa neko njih sa Vuke?
20. Marta u domu omladine..
https://www.youtube.com/watch?v=ovlvjOoTi7s
Мени је тај Сабатон исти као Хамерфол/Блајнд Гардијан/Хелоуин/Мановар. Дакле, боље да ћутим лоло
Само што имају некастриран вокал лолололололололо
2500 je puno za njih.... :/
Зависи од тога где се одржава: ако је у Арени, у првим редовима, онда је још и оправдана цена, пре 4 године Мејдени на истом место коштали 2900 за фан пит. Ал опет, знам само две- три песме од њих, па не бих ни да хвалим ни да кудим, ко воли нек иде, лепо је некад дрмнути гузицу на свирку :Д
Onako su, ali ne bih išao na koncert, znam samo par pesama, a jedina koju slušam je Ghost Division.
u SKC-u su, jel? nisu losi stvarno, al i kada su bili predgrupa Hammerfall-u karta mislim da nije bila preko 2000
40-1 \m/
Ако је СКЦ, онда је, искрено, све преко 1800 мноого куме :Д
А јес се искењао брате. Сабатон није ни близу овим бендовима. Бољи је од Хамерфола и више "кечи", Блајнд Гардијан и Хеловин два најтрве пауер бенда, а Меновер, хехе. Па, Меновор, Ранинг Вајлд, Дистракш...тее хее.
mislim da ja iam fotki nekih kad je sabaton svirao u skcu i na exitu na drugom kompu, snimaka mejbi, ako nekome treba potrudicu se da izbunarim :)
Сабатон производи музику за аларме. Мене ради.
Сад си ме натерао да обучем оклоп, седнем у мјетал тенак и објасним: мојне ми Ранинг Вајлд у ту групу трпати, за срце ме уједе :(
DEJ AR PANZER ELIT BORN TU KONPIT NEVR RITRIT - GOST DIVIZN!
lozana su od benda, imaju dobrih stvari, jednostavnih, kontam da ih mnogi ljudi ne vole. e sad, za koncert, ima svega par bendova zbog kojih bi se cimao toliko daleko, a oni tu naravno nisu.
e, al ako neko ide na pro pejn..... :) javte se :)
Па, нисам ја рекао ни за Меновор, ни за Ранинг Вајлд, ни Десктракшн да су лоши бндови, само сам алудирао на то да су ложане. И дан данас навијем Ранинг Вајлд и осјећа се мјееетал! :) Њаннабе Пајратс!
a ranin vajld jebe, pusite kurac svi sto kazete da nije tako
edit
vidim sad, povlacim pusenje kurca. hehe
i toliko o Sabatonu :D
Idem.
Jebote, neki metal bend iz Švedske 2.5 jevreja, Darko Lazić u nekoj prčvari 10 istih.