Mnogo bolji od Perfecta, krenuo sam da igram, i neverovatan MMORPG, bolji i od jebenog Wowa, pristupacniji i zanimljiviji. ALI SMORIH SE SAM, SKINITE PA DA PEGLAMO
http://www.youtube.com/watch?v=ljUM0DazJig
Нећу те чекам, јер имаш одличну опцију каци хај лвл, да будеш мастер неком ко је лов лвл а он твој аперентис, обојица добијају награде. Типа бићеш мој еранд бој и ја ћу ти помагати око квестова
Kul, ako ste našli neku kopiju WoW-a koja je dobra, može to što se mene tiče, ali mogli smo da sačekamo da prođe februarski rok i da svi skinemo i počnemo. Lepše je igrati skupa :)
И што је куљ, за разлику од Вова, када убијеш неко чудовиште, не мораш да чекаш јебених 5 минута да се поново појави, већ 5 секунди. Тако да лако можеш убијаш до миле воље
Давиде, лага ће ти једино када будеш ишао у главне градове, где је пуно НПЦијева и других играча, тако да ћеш ту морати да се наоружаш стрпљењем, али то само у почетку, после иде смут
Mnogo bolji od Perfecta, krenuo sam da igram, i neverovatan MMORPG, bolji i od jebenog Wowa, pristupacniji i zanimljiviji. ALI SMORIH SE SAM, SKINITE PA DA PEGLAMO
http://www.youtube.com/watch?v=ljUM0DazJig
мораћеш да сачекаш мене кмете! и сачекај мало са левеловањем, да будемо слични јбт
A Talisman niko ne igra?
Нећу те чекам, јер имаш одличну опцију каци хај лвл, да будеш мастер неком ко је лов лвл а он твој аперентис, обојица добијају награде. Типа бићеш мој еранд бој и ја ћу ти помагати око квестова
Kul, ako ste našli neku kopiju WoW-a koja je dobra, može to što se mene tiče, ali mogli smo da sačekamo da prođe februarski rok i da svi skinemo i počnemo. Lepše je igrati skupa :)
Одлична копија, побољшана копија, и много лакша за левеловање и скупљање кул ајтема, не мрцвари као што вов уме
Skidam.
тај рад, гастер да ти буде роб! скинућу чим одем за вијену, па ће диграмо
Чавез кад скинеш јави
Ја сам на
Пошто их има пун курац
И што је куљ, за разлику од Вова, када убијеш неко чудовиште, не мораш да чекаш јебених 5 минута да се поново појави, већ 5 секунди. Тако да лако можеш убијаш до миле воље
БЕБОПЕ ЕВО СКИНУО ЈОШ НЕКЕ ПЕЧЕВЕ ЈОШ ПА ЈАВЉАМ ОВДЕ ДАЛ МОЖЕ ДА МИ КОМП ПОТЕРА
И ЗНАЧИ ОВАЈ СЕРВЕР ГОРЕ
И ДА ЈА НЕЋУ ИГРАТИ РЕДОВНО НАРЕДНИХ 5 ДАНА ДО КАД ЗАВРШИМ НЕКИ ИСПИТ ОНДА МОЖЕМО СВИ ЗАЈЕДНО
ТАКО ЈЕ ЈЕБИ ДАВИДЕ СА ИСПИТИМА, ДА ИГРАМО СВИ ЗАЈЕДНО ОСНУЈЕМО ГИЛД И ДА ЈЕБЕМО КИНДРЕД ЦАВЕ У РЧ
маћорее, пет оф игзајл ниси могао, ово тек нећеш :Д
За нијансу је захтевнији од Пет оф Егзајл, али мала нијанса, сад зависи ако има пентијум 1 онда јебига
ПОПУШИШ МИ КУРАЦ ЛЕПРИКОНЕ.
http://fw-forum.perfectworld.com/showpost.php?p=213021&postcount=7
мисим могуће да нећу моћи али ево каже да може пентиум 4 2,4 гхз
а ја имам интел кор 2,4 гхз
сацам ушо на кратко са неким рендом керектром да видим како је и иде ми лагано док сам у оној почетној бази.
И ИГРИЦА ИЗГЛЕДА ЈЕБЕНО ДО ЈАЈА
Rado bih počeo, al ovo moj kompjuter ne može da podrži
5.49gb je mnoooogo, brate, ne verujem da će komp da mi podrži
Давиде, лага ће ти једино када будеш ишао у главне градове, где је пуно НПЦијева и других играча, тако да ћеш ту морати да се наоружаш стрпљењем, али то само у почетку, после иде смут
Ко хоће нек ме адује
BebopSmrad