КОНКУРС ЗА ММО/MMORPG ВУКАЈЛИЈА - ИГРА СЕ LOTR ONLINE

1. одлично звучи, само тешка сморчина што се после брише све. неврдлес, играм.

САМО ТЕМПИРАЈТЕ ДА КРЕНЕМО СВИ ОДЈЕДНОМ ДА СЕ НЕ ЧЕКАМО ПОСЛЕ. инсталирајте одма.

2. Jedino ne znam kako ce (i da li ce) serveri izdrzati navalu igraca (ukoliko je bude lol). Ja cu krenuti sigurno, samo moramo da se dogovorimo da krenemo svi na istom serveru (mislim da se zove League u PoE).

3. zophael
    Do danas je bila closed beta, danas se otvara open beta, za nekih 2 i po sata, skinite igricu, pokrenite, client ce da krene update i patch, i kad zavrsi, ima nekih 4.5gb da skine, ali ne skida non stop punom brzinom, meni je islo od 100kb/s do 900k/bs na 10mb konekciji. Kao drugo, nemas vise nijednu igricu koja nije kopija neke druge...Tako da, LICI na Diabla, ali definitivno NIJE diablo klon niti sta, igrao sam par dana pre 3-4 meseca, kad su pustili free weekend, igrao sa rendzerom, fantastican gameplay, ogroman skill tree sa bukvalno kakvim zelis buildom, plus jedinstven sistem spellova/abilitija, gde spell/ability u vidu gema stavljas u opremu i tako ga dobijas, da bi ga zatim support gemovima poboljsao (primer, stavis fire arrow kao skill u recimo chest piece, zatim sa njim spojis support gem koji daje area of effect, i dobijas aoe spell). Jos nesto, svi skill gemovi se upgrejduju kako tamanite protivnike, s tim sto, naravno, za svaki sledeci nivo treba mnogo vise mobova za levelup. Jos nesto sto mi se svidja, igra nema u sebi valutu u obliku zlatnika/srebrnjaka ili stagod, vec koristi sistem orbova koji sluze i za upgrade opreme. Sve u svemu, igrica na kojoj se dosta ljudi potrudilo. Ja cu svakako igrati. ALI ovo je beta, kad se zavrsi, bice brisani SVI likovi i krece ispocetka sve. Toliko :)

Jedino ne znam kako ce (i da li ce) serveri izdrzati navalu igraca (ukoliko je bude lol). Ja cu krenuti sigurno, samo moramo da se dogovorimo da krenemo svi na istom serveru (mislim da se zove League u PoE).

4. Aj skidam, samo meni treba dugo da skinem 4.5 gb jer mi konekcija 512/kbs.
    U svakom slučaju volim Diablo stil igre tako da vjerujem da će mi se dopasti. Malo ću da je čačkam kad skinem a ozbiljnije krećem kad se završi ispitni rok.

5. E jel igrao neko APB:Reloaded, od kad je postao f2p?
    Valja li ista?

6. Školjka igra to jedan admin na stranici o Princezi Kadenci liku iz crtane serije moj mali poni i toliko smara sa skrinšotovima da sam je zamrzio (igru).
    Mada mogao bih pogledati neki gameplay viđeo

7. Ja sam skinuo jutros poe, i kapiram ako ne bude te navale da večeras malo igramo. U narednih par dana ću probati da navučem i ortake, što nas je više to je i veselije. Što se tog brisanja tiče, neće to skoro, beta zna da traje po par meseci, a i ovi početni heroji će nam ionako biti sranje jer nećemo znati šta valja.

8. Da, kontam da nece skoro, mislim da je closed beta trajala godinu dana. A i to sto kazes, da se taman uigramo pre official release-a :)

9. тај фазон.

ајде онда пратите тему вечерас. а реално није потребно да икога увлачимо, јер капирам да ни не може да иде више од 5 људи у партију.

10. E ljudi ja ću da pičim ako mi komp podrži ali da znate da sam nubara apsolutna, nemojte mi zameriti

11. прочито сам данас негде да су намерно направили игру да може да је подржи и типа обични радни лап топ и гејмерска зверина, и систем риквајрментс пише по интернетима да је од пентиум 4 3,0 гига до дуал кор 2 2,5 гигоња. тако нешто. али доста покрива у сваком случају.

12. ма да, биће весело вечерас, имају мале сервере, то је нека екипица са типа њу зеланда, оно блеје кући и дувају и слушају шабана...

каже стиже нови печ, ево ја скидам оне претходне и траје још није се прекинуло, вероватно ће само да убаце и још тај један. надам се да ће се наставити да скида.

едит: стиго печ кажу.

13. Previše poseta, vratiće se. Peč još nije izašao?

Edit: evo ga

14. Iako imaju male servere, na open weekendu na kojem sam ja igrao bilo je prepuno, ali bez laga i pucanja, prema njima, serveri su izdrzali bolje od ocekivanog, tako da mislim da nece biti pucanja servera veceras :)

15. Mnogo sporo ide download fazon 20kb/sec max ne znam zašto

16. Bice da je zbog velike guzve, meni ovaj patch skida u proseku oko 50kb/s. Ouch :/

17. 0.20% Speed: 26.00KB/sec 10.46MB of 5.10GB

18. 9.72% Speed: 858.24KB/sec 152.24MB of 1.53GB, sad je krenulo malo brze :)

19. Meni se takodje skida taj peč od 1.53GB, relativno sporo, al do 11 bi trebalo da bude gotovo. Budite pri vukajliji večeras da se svi lepo grupišemo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.