Prijava

cilj: skinuti spomenik
rezultat: spomenik skinut
ajmo dalje.

док сам гледао снимак рушења споменика, ова ми је песма ишла
http://www.youtube.com/watch?v=U8ffjXcpIk8

Хахахаха! Шта ти је, Бриџисе. Па Албанци би онда постали свеци у очима целог света. Као неће да се свађају, паметнији попушта, ово оно...

Ne ne neee! Onda bi ispalo "PA VI KENJATE O SRBIMA OVDE U UN NAMA I AMERICI A KAD DOĐETE KUĆI NE SMETE DA PISNETE. JOŠ STE I POSLUŠNI" i ondak " E PA NEMA VIŠE MLEKA ZA VAS U NAŠOJ SISI"

takvih spomenika i slicnih tih siptarskih sranja ima pun kurac u presevu,bujanovcu i medvedji.

Da, ali nema u centru grada, nego po grobljima i vukojebinama.

kakve to veze ima?to je na teritoriji srbije.groblja se ne racunaju.biste,spomenici,table,kurci palci.ako javnost ne vidi, onda je ok, nije terorista. i da se ovaj izgradio 2001-2002 ne bi ga nikada uklonili.

2001-2002

Eto nam je tekovina jebenog 5. oktobra. Došla usrana demokratija i te godine su ih odmah amnestirali. Nema veze što su teroristi, ali pošto smo mi tada zakoračili kao mlada demokratija u svetlu budućnost onda zaista nije imalo smisla da jadne ''borce za slobodu'' odrapimo sa po jedno 20 do 40 godina robije.

Eto nam je tekovina jebenog 5. oktobra. Došla usrana demokratija i te godine su ih odmah amnestirali. Nema veze što su teroristi, ali pošto smo mi tada zakoračili kao mlada demokratija u svetlu budućnost onda zaista nije imalo smisla da jadne ''borce za slobodu'' odrapimo sa po jedno 20 do 40 godina robije.

da,to je ona fora.dok smo se gledali preko nisana nazivali smo ih teroristima,kada smo prestali sa picvajzom zovemo ih politickim predstavnicima albanske manjine.to je i za te njihove spomenike.samo da nije u centru.ako je u selu nekom,onda je ok.to ne vredja i ne provocira sto ste stavili vaseg teroristu.samo nemoj da je u centru.slobodno na zgradu opstine nagurajte i vasu zastavu.a za ne odazivanje popisu za koji je i propisana kazna necete dobiti nista.jebi ga,bojimo vas se.al samo nemojte sranja u centru.to ti je kao fora kada sam bio u jednom gradicu severno od novog sada,nece da kazem ime da nekog ne uvredim.lep centar,cisto,podseca me na novi sad.kako sam skreno iz centra u neku ulicu,ono selendra.tako i ovde.sve moze samo nemoj u centar jer tu ima najvise ljudi.

Ambsada Britanije: Žaljenje zbog jednostrane odluke Srbije

Ambasada Velike Britanje u Beogradu izrazila je žaljenje zbog jednostrane odluke Vlade Srbije da se ukloni bespravno podignut spomenik u Preševu, u trenutku kada je, kako je saopštila, povoljno rešenje bilo "na dohvat ruke".

Ambasada je u saopštenju pozdravila napore predstavnika OEBS-a koji su posredovali u pregovorima između Vlade Srbije i predstavnika albanske zajednice sa juga Srbije vođenim oko spomenika pripadnicima OVPBM, koji je bez odgovorajućih dozvola podignut u centru Preševa.

U saopštenju, ambasada je izrazila žaljenje što je o uklanjanju spomenika Vlada Srbije odlučila jednostrano, bez konsultacija sa lokalnom zajednicom, i istakla da se na taj korak odlučila u trenutku kada je izgledalo da je rešenje koje bi bilo povoljno za obe strane bilo "na dohvat ruke".

Ambasada je pozvala sve strane da "pokažu uzdržanost i izbegavaju poteze i izjave koje bi mogle dovesti do raspirivanja tenzija".

х)))

Више није ЛАСЕРОМ, сада је БАГЕРОМ!!!!11!

није уклоњен, то је пропаганда. као што ни амери нису слетели на месец

boli me, kao da ću nekad da odem u Preševo

Jbt, zbog uklanjanja spomenika se stvorila ratna zona.

Па знам, ал им овог пута провокација није успела.

Nisam siguran da si u pravu, čitaj reakcije stranih medija na ovaj potez.

БРАТИ-СЛАВ ДИ-КИЋ ЏЏ ЏЏ Џ БРАТИ-СЛАВ ДИ-КИЋ ЏЏ ЏЏ
http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/89737/i/1/puk-dr-Bratislav-Dikic.jpg

Dobro su skupili muda da sklone... Srbijanci, jaki na riječima a niđe muda.
Aj da vidim kako bi našem Dodiku neko tako vukao živac. Ma za pola sata bi uništio spomenik i priveo sve odgovorne za to.