Prijava

Radnici Niša nemaju prava.
I ja bih voleo da klinac dobije zasluge. Možda se fora proširi ko Pantela i to mu omogući da jebe osmakinje.

Ma sad je nebitno šta će biti sa posterom, paninaro ovo što kaže za šabana koliko mi se čini da je isto ta slika u peintu rađena tako da kad je mogao taj mogao je i ovaj.

реално у праву је фејс могло је да се сачека.

Stog Sena

Slika mu je poslata, ljudi dal ste pismeni, pročitaj gore Bokser šta je napisao muss!

Ау матори, ти баш не можеш да скапираш а?

jeste, taj, šaman šaulić. koje govno od slike.

Kaizen bi mogao lagano da prebaci Frenkijev poster u profil od tog klinje. I svi bi bili srećni. Samo nemoj sad neko da piše, Kaizena boli kurac...jer je smorio međeda.

EDIT:

Mussashe brate on nema poena za foruma i poruka pa i ne posećuje taj dio što znači da nikad ne bi skontao poruku.

а сома и по плусева

Eto onda odlično, lepo ko god da je uradio i izvinjavam se što to nisam pročitao. Šta je onda bio Nemac u Ralji kad se toliko žurilo? Moglo je da se sačeka jebeš ga...

Mislim da je bezveze što je nečiija ideja iskorištena, al ajde, prođe ovde štošta pa i moje numotvorine. Lično, bilo bi me sramota za nešto što nije moja ideja. I ovako me blam neviđeni kad isplagiram nekog nenamjerno. Ako je viši interes Vukajlije, boli me uvo, pošto je pravda iznad svega. Odo sad da dam minus.

To je promašaj što je odabran sa Šabanom. Džaba ti ideja kad ne umešda je sprovedeš. Kao kad imaš ideju za defku, ali je loše napišeš, pa dođe neko drugi i razbije kako je napiše, njemu skoči skor, ovom prvom se obriše, to se svakodnevno dešava, samo vi ne pratite definicije izgleda.

ŠKK ...Pišaj po novajlijama!

Ја бих пустио да фора пропадне, ил би одабрао тај с коцком

Тако је.

То што се деси грешка у процени, то је друга ствар. Мусаше је пробао што је мого боље, нашо се у сивој зони, једни вичу да је погрешио, једни да није, а у суштини је морало неко зло. Дал по анонимног аутора, дал по сајт.

А ја мислим да није да није безвезе да кајмак покупе Френки који зна да ради у фотошопу и сајт Вукајлија само зато што је технички омогућио да се направи постер. Фазон је био и остао у идеји, одувек овде. Зато се и волела и воли Вукајлија.

Е да, добра тема. :Д

мусаш ти си њему послао поруку пре 9 сати. А пази сад ово

babic84ns na poster 'А'

Kako je moguce da ja napravim prvi ovaj poster i da moj obrisu, a ti uradis skoro isti i udjes u odabrane?

pre 8 sati

Он је пре осам сати оставио коментар. Па сат времена сте чекали, ни толико.

Mussashe brate on nema poena za foruma i poruka pa i ne posećuje taj dio što znači da nikad ne bi skontao poruku.

jao, tačno. okle 50 pojena da vidi pvt.

jbga ljudi...zao mi je, al nisam zeleo da fora ode u demotivaciju, kobajagrande fazon.
Znate i sami sta se sve ovde bira ...itd. A da prodamo nase! NIKAD
Danas sam obrisao bar 20 postera sa slikama od sve ovako aktivnih clanova kao i babic , sve pokradeno sa foruma. Sutra kasno. :\

Kolumbo je otkrio novi kontinent koji je dobio ime po Amerigu Vespuciju jer je ovaj skontao da je to novi kontinent. Slicna situacija i sada. Jebiga, dobra ideja i nije lepo sto taj lik ne moze da se pohvali da taj poster nije njegov zvanicno, al' sta sada, je l' treba svi da skinemo gace i govorimo: lupi pecat!? Kapiram tvoju spiku o ideji, sve mi je jasno, ali sada je vec kasno i jako bih voleo da cujem sta bi ti sada najradije zeleo. Kako da se ispravi nepravda? Ne zaboravi da ce hiljade napaljenih fejsbukara da ostane uskraceno za jedno remek delo. I svakog od njih boli kurac ko je napravio ovo, ionako ce zaboraviti za tri dana. Ne mogu reci da nisi u pravu, fejzbuce, ali ja ocigledno nisam dovoljno inteligentan da nadjem resenje sada kada je sve proslo, pa bih da cujem tebe.

Дечко нема поене за форум, лол. Какав превид модератора.

мус знам, ал да ли добробит сајту треба да гради туђа идеја кроз Френкија вајлда? ја сматрам да не.