Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
lolololololololololololololo ovo treba da se pribelezi negde :D
Ulijenio se narod. Skoro 15 godina se nije ratovalo.
Лолол, увек!
realno, bugari su sigurica, kad ne znas po kome - po bugarima
kad je prolazio onaj sanitet za bugare u PSR, mi ga pustili i dodali lekova, jer sta bi mi bez njih, po kome udarati?
може дуле :)
http://vukajlija.com/zabava/posteri/235857
Jes' ti normalan? Koji moron se ne boji rata? Ti se ne bojiš da grupa naoružanih debila upadnu u tvoj grad i ubiju sve ljude koje znaš i voliš, jer im je eto, dosadno?
Rat nije i ne može biti proračunata kontrola i nijedan rat, nikada, nije prošao bez civilnih žrtava.
Moj deda je uvek govorio: "Kad god se zarati, ti udri po Bugarima, ne'š pogrešiti!".
jebo vas rat, vi ne znate o čemu pričate. Ja nisam bio u rat, nisam čak ni služio vojsku, jebe mi se za to (dobro, nije bila obavezna inače bih, bolje i to no tvorza) a svi vi s ove teme što ste za rat ste bili đeca ka i ja što sam bio kad se ratovalo zadnji put ođe. Plus još gledam neki dokumentarni film i mrtve ljude pa mi je ta priča o ratu još gadnija.
Ahahahahahahhahahaha! Pribeležiti ovo.
Ретко ко је овде био у рату, и мање више нико не зна како то изгледа, наравно ни ја не знам.
Видим да би људи радије напустили тај град у који је група дебила ушла, него се прихватили оружја и своје дужности и пробала да га одбрани.
Наравно да се бојим жртава и свих грозних ствари, али не бојим се рата. Ош да се бијемо? Бринг ит он мадафака, мсм оно као, дођите, нећете се вратити.
Jebiga, transfericno vam je kad neko pomene da treba braniti nacionalne interese, transfericno vam je kad neko ovde kaze ne treba podvijati rep pred amerima i evropskom unijom.. grohotom se smejete kad neko kaze da EU i NATO nisu jedini spas za Srbiju..
E jebiga,posto vas je dosta takvih, posto podrzavate podvijanje repa i ispunjavanje uslova kojih je svakim danom sve vise i vise, posto ste previse urbani da bi vas zanimalo nesto vise od toga gde i kad ces da se napijes, sad cete morati da trpite siptarsko i ustasko izivljavanje nad srbima. Cak ni ono samo po sebi vama nije problem, problem je sto ce taj narod koji direktno ispasta zbog ovog gore sto sam naveo,sam krenuti da se brani.
A to je onda rat. A onda cete vi pickice da pobegnete po kojekakvim Svedskama,Australijama,Svajcarskama i onda cete kad sve to prodje, nastaviti da kenjate kako ste bili u pravu..
Kao specijal mešavina ličke i crnogorske krvi, rođena u hrvatskoj, odrasla u BiH, trenutno pola života nastanjen u Vojvodini, moram ti ukazati na nekoliko fundamentalnih grešaka u tvojoj izjavi:
1. U Vojvodini živi preko 20 nacija, neki žele da ratuju, neki ne želimo, a mi smo spora raja i teško se dogovaramo - dok mi postignemo konsenzus, Mađari će već biti u 64. županiji a rat će završiti.
2. Što bi se mi bolan cijepali kad nam je i ovako lijepo, u pizdu materinu nam je lijepo.
3. Kako rekoh, pola crnogorske krvi, vejrovatno nas ovđe ima više čistijeh Crnogoraca nego dolje.
4. Vjekovna braća Srba su Rusi. Crnogorci su isto Srbi.
A što se tiče rata, sumnjam da će ga biti, ali i ako ga bude ja ovaj put bežim na sever. Pun mi kurac i istoka i zapada.
neka, čoče
Mene ozbiljno zanima da li je Knez učestvovao u nekom od ratova na ovim prostorima ili neđe drugo uopšte (npr. legija stranaca). Takođe, zna li neko đe je ova legenda služila vojsku?
http://i.imgflip.com/g6bp.gif
Inače, ja sam mišljenja da nikakog rata neće biti. Možda uskoro budemo gledali Amerika vs. Iran, to bi bilo zanimljivo i bilo bi glupo propustiti jer se kod nas odvija trećerazredno klanje.
EDIT: Možda čak i Amerika vs. S. Koreja.
lolok
inače znam par petrušića iz prnjavora, ante, lovro i leo trololo
edit: i đasla je petrušić
http://youtu.be/AfS7VyzRp0E
Što Pani? Pa zar nije najveći srpski pjesnik Vladika?
zajebavam se, ne razumijem ti se ja u nacije, narode i to. ali, struju razbijam :)
Рат је само скривање и пуцање из жбуна на несрећника који није обратио пажњу..
у праву је који морон се не боји рата? ти му енеми одговараш са бојим се клања овога и онога ал не рата, па рат је то баш то је рат. и наравно да нећеш напустити тај град, то је то, нема ту више много бирања, рат па рат. блејиш, остајеш ал си у зенту.
Ja se silom razumem - ovde moraš biti politički korektan da ne bi bio proglašen za srpskog nacionalistu i šovinistu :)
Šalio sam ja to za Vojvodinu Bruse nego reko da pokušam da potpalim narod. :0 Nego ovo mi nije jasno
Valjda Južni Sloveni majku mu? Možda je i tako ka što ti kažeš, al onda mora neko da laže, a to je onda osnovna škola, jer su nas tako učili.