Prijava

Знаш како, гледао сам борбе разних раса али ти могу рећи да је најбоља борба коју сам гледао била између кавкасца и напуљског мастифа. Свака раса има неку своју предност и свој стил борбе.

Šteta što je kod nas slabo zaposlavljen čehoslovački vučjak, al bi taj dero sve šta ufati samo da ga možeš ikako istrenirati... Čuo sam da su nemogući za rad al' da su jaki ko međedi.

Мој друг из средње је к'о клинац обрисао прозоре мачком и цедио је у лавору.

Преко пута фирме у којој радим је једна стамбена зграда, 50-ак квадрата зелене површине испред. Ту су се врзмали неки мачићи, нису имали више од 3 недеље.
Елем, једног дана је туда пролазило неко маторо чичиште: видео сам како је шутнуо једно маче, онако крвнички, друго је ухватио и убацио у контејнер.

Тада ми се први пут десило да планем за секунд. Нисам насилник, али тада сам био у стању да учиним зло. Док сам стигао да пређем улицу чича се већ изгубио у неком пролазу, а мачићи су се разбежали: више их нисам видео. Маче из контејнера сам однео у фирму где је било до краја моје смене, а онда сам га у џепу јакне однео кући.

Томе сад има више од 7 година. Маче, које је добило име Мачиште, сада зовемо Говедо: има преко 5 кг и темперамент џангризавог маторца, нек' ми је живо и здраво.

Ја сам покушавао на све начине да се дочепам чехословачког или чак ближе укрштање вука и пса, међутим за то треба ограда три метра, од тога мора метар да бдуе укопана јер знају да копају. Причао сам са једним ликом из Словачке, много их је тешко набавити и зајебани су за дресуру...

Iskreno, likove koji koriste pse za borbe bih vrlo rado pustio da samo testiraju svoja snagu s nekim spremnim psom! Koji jebeni retardi!

Ja sam trenirao kavkaske ovčare i puštao sam ih u ring protiv pitova i tih štenadi.

Kavkaski ovčar je zakon, taj kad ugrabi jebo si se.

Ja sam imao jednog u Mađarskoj, kad sam bio klinac. Koliko je ta pasmina gotivna, to nije realno.

Mislim da je lakše nabaviti sarlosa (sarloškog vučjeg psa) iako i na njega čekaš bar godinu dana (rezervacija obavezna, to se podrazumijeva).

Neka neko doda "i ženama" u naslov teme. Ne bijem ja moju za džabe!

Био сам ја тамо, однео им 10 кила хране и пар медведића што овај мој пацов није изглодао

Ja sam jednom lupio šamar jednom klincu koji je šutirao neko malo pašče, posle je došo' njegov brat... Otreso me ko slinu.

Увек прочитам наслов као Нишлије.