Prijava

Риха Дисидент

Треба и мени кило јањета па једем паштету.

Otkud tebi za paštetu???

Зарадио маћори, зарадио.

Nemam nalog na FB. Da imam svakako bih podržao.

Hvala ljudi,svaki lajk znači (:

ja bih ti možda i pomogao ali neću. Da si napisao pogledajte ove filmove pa glasajte za onaj koji mislite da je najbolji verovatno bih, a to što je i tvoja sestra u konkurenciji ne znači da je njen film najbolji, i uopšte su sranje ti konkursi u kojima se pobeđuje po broju lajkova jer se skupljaju na mizeran način - kuknjavom, moljenjem, prevarom, mućkanjem... Neka pobedi najbolji film. Skoro mi jedan preko fejsa kukao za lajkove okačio sliku na neki foto konkurs, ja otišao i glasao za fotografije koje su mi bile najkulje, njegovu nisam jebiga nije mi se dopala.

Pa dobro, stavio je tamo "Ukoliko vam se sviđa" pa zbog toga ja reko' da bi. Inače taj lajk sistem stvarno ne pokazuje ko je najbolji.

^
Ja se izvinjavam za reklamiranje/kuknjavu/moljenje/prevaru/mućkanje,ali da bi uopšte pobedio film koji valja,odnosno onaj koji žiri bira,mora ući u TOP 5 a jedini način za to su lajkovi

Skočimiš
Neće.

Zaboravio sam da dodam da,da bi se glasao mora se biti stariji od 18 godina na fejsbuku pošto je sponzor takmičenja viski...

Meni nije htelo kada sam kliknuo idi na takmicenje nego tek kada gore levo kliknes na ''takmicenje'' ono te prebaci...

Eo, ja glasao. Pogledao prvo gomna sa najviše glasova, pa pogledao "Diplomca" i zaslužen lajk pade. Inače su mi kul ovakva takmičenja, iako sistem glasanja jeste njesra.

I od mene ima stoprvi glas za...

Zaboravio sam da dodam da,da bi se glasao mora se biti stariji od 18 godina na fejsbuku pošto je sponzor takmičenja viski...

E onda od mene nemeš dobit glas, jbg...

ni ja ne volim ta lajkovanja jer je sranje ali za brata vukajlijaša UVEK!!!
već ima 102 plusa i neka joj je sa srećom :):):)
ako pobedi ja ću špricer i roštilj :):):)

Skočimiše manijače jedan, stavio si 17 godina na fejsu da bi startovao maloljetnice i iskorištavao ih, sram ti ušao.

glasao sam i ja, mislim da je njen rad najorginalniji, ovi sa kumom i skarfejsom su smorili medveda.

moras prvo da povezes sa nalogom, pa kliknes na "like" te stranice, pa ona "idi na takmicenje" pa tek onda mozes za crtac...
znaci zakomplikovase ga tim kliktanjem maksimalno. al eto glasao sam i ja

Hvala puno,samo nastavite ili šaljite ljudima za koje mislite da bi im se svidelo i da bi glasali (x

Evo, evo! Samo reci gde da potpišem i jel treba potpis da se overi u sudu.
NOT!
MAJKU VAM VAŠU, POČELI STE I OVDE DA MOLITE ZA LAJKOVE!
Šta je ovo koji kurac? Još samo fali da se pojavi neka stranka pa da organizuje kampanju. Bole me kurac da glasam! Ni na jednom forumu na ovoj strani interneta nisu dozvoljene reklame. To ti je nešto kao drugarsko predlaganje definicija.
Sad će početi - "malom onom fali ono - daj stomaraka da ga lečimo kod nemačkih stručnjaka", "aj glasajte za ovo", "aj glasajte za ono" i slično. Trebalo bi da se uvede još i sms servis "ŠKLJ(razmak)12 za tog i tog kandidata pošaljite na 464654" i da lepo sa sašom popovićem i sličnima ruku pod ruku krenemo u divnu i svetlu budućnost stazom od žute cigle.
Imaš društvo pa njih jebi da glasaju za tvoju sestru.
Samo čekam izbore pa kada se jave rođaci predsedničkih kandidata da nas vrbuju da glasamo. Jedino što ću iskreno i od srca odraditi to je da ću se osrati tamo u komentarima i poslati skrinšot tvog prvog posta pa nek te jebu u mozak.
Ako daš 1000 dinara glasaću. Nikakav problem. Ispod te cene ne idem.
Jebale vas reklame!

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/33866812.jpg