Prijava

Да, Ајваре, ја то некад радим.

По неком мом мишљењу Јебач је дао најбоље објашњење. Често журим до самок тренутка олакшавања, али увек имам филинг да пуцам неколико секунди пред сам чин шорања. Тад је општа фрка, а када крене први млаз, обично испустим крик задовољства. Велики крик.

Uvek očekuj da su zaključana vrata i nećeš se unerediti.

Slažem se da je postalo jako dosadno na forumu, ali nekako mislim da će malo inventivnosti pri otvaranju tema da donese više zabave nego otvaranje ovakvih tema tipa "jebote kako je smorno i kako sam smoren, a i vi ste svi baš smoreni na ovom smorenom sajtu, ovog smorenog interneta".

Neću da zaključavam, možda ja grešim. Zabavite se! :-)

Duplo ste mlađi(a poneki i više) od mene, glupo je da vas zabavljaju matorci, jbg.
Vi ste mladi i pametni.

Kurde, tako je odkad je Sticko zakljucao JEBANJE. Ljudima je potreban ventil, a kao sto je vec receno taj ventil popusta u odsudnom trenutku.

Upravo zbog toga, Kurde, od tebe kao starijeg čoveka se može očekivati kvalitetna tema.

Курде, боље овакве теме него "Да ли капирате поезију".

Zato ja u presudnom trenutku lapim ćunu i stisnem krvnički. NEMA DA SE UPIŠAŠ! Onda se lagano odgegaš do wecea i kad popustiš stisak - PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ, mlaz pukne u bijeli porcelan i od silnoga straha i udarca sve se vrati po pantolama. Al se bar nisi upišo iznutra.

Bolje kupiti novu wc šolju koja pukne pod naletom mlaza nego se unerediti, u svakom slučaju. :)

nego otvaranje ovakvih tema tipa "jebote kako je smorno i kako sam smoren, a i vi ste svi baš smoreni na ovom smorenom sajtu, ovog smorenog interneta".

Мене је стварно интересовало објашњење овог феномена, колико год да је банално. Може Катанец, пошто не верујем да ћу чути нешто ново.