а иначе ако буде океј време може да се спава у оном парку поред језера, ту је баш пријатно. или ако има неко празну гајбу да ували људе до ујутру кад ће да се укрцају на воз.
Mr.Rale, oš ja da vas prebacim? Samo nemojte da je daleko, ja neću piti i to, zato što moram ujutru do ćaleta, a u ns-u sam trenutno, imam kola, pa ono...
Čovek, nemoj spavati po parkovima u ns, ako želiš da ti novčanik i rč ostanu čitavi, bez zezanja. Bolje idi na autobusku, skupi se pored radijatora i laganini, ima dosta mesta.
ma kakva trava, našmrljaćemo ih mlekom i krokodilom
pa da se raspadnemo
трава јесте дрога немој да вас ложе.
а иначе ако буде океј време може да се спава у оном парку поред језера, ту је баш пријатно. или ако има неко празну гајбу да ували људе до ујутру кад ће да се укрцају на воз.
a ovako ste baš u odličnom stanju
ма у ствари курац, нема шансе у парку на 10 степени...
i to još u Dunavskom
lolloo
a radi i Bistro
A je l' petak zagarantovano vreme?
Ako ima neko da se otvori za prenociste... Gugi ne moze da vozi naduvan i pijan. Niti ja.
E, vi što imate nepoznate nikove, nemojte dolaziti, smorićete se. I koi kurac da dolazite kad vas ionako niko ne zna?! Je l' tako? Jeste.
Mr.Rale, oš ja da vas prebacim? Samo nemojte da je daleko, ja neću piti i to, zato što moram ujutru do ćaleta, a u ns-u sam trenutno, imam kola, pa ono...
хе, имам испит у суботу ујутру.
Duce, ja sam iz Kraljeva, mada krecem iz KG-a zajedno sa Dzelom i Gugijem. Mislim da je predaleko da bi nas odbacio nazad.
Dub, ne seri.
A jebi ga brate, baš šteta, a dobre sam volje bio.
ако не знате ди ћете да изблејите, ево овде, мој друг пушта зику.
http://www.facebook.com/events/502776399764034/
Hvala ti u svakom slucaju. :)
а јел могу ја да дођем?
KOJI SI BRE PA TI?!
Син Фририхов. Јел могу?
Čovek, nemoj spavati po parkovima u ns, ako želiš da ti novčanik i rč ostanu čitavi, bez zezanja. Bolje idi na autobusku, skupi se pored radijatora i laganini, ima dosta mesta.