Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. ma kakva trava, našmrljaćemo ih mlekom i krokodilom

2. pa da se raspadnemo

3. трава јесте дрога немој да вас ложе.

а иначе ако буде океј време може да се спава у оном парку поред језера, ту је баш пријатно. или ако има неко празну гајбу да ували људе до ујутру кад ће да се укрцају на воз.

4. a ovako ste baš u odličnom stanju

5. ма у ствари курац, нема шансе у парку на 10 степени...

6. i to još u Dunavskom
    lolloo

7. A je l' petak zagarantovano vreme?

8. Ako ima neko da se otvori za prenociste... Gugi ne moze da vozi naduvan i pijan. Niti ja.

9. E, vi što imate nepoznate nikove, nemojte dolaziti, smorićete se. I koi kurac da dolazite kad vas ionako niko ne zna?! Je l' tako? Jeste.

10. Mr.Rale, oš ja da vas prebacim? Samo nemojte da je daleko, ja neću piti i to, zato što moram ujutru do ćaleta, a u ns-u sam trenutno, imam kola, pa ono...

11. хе, имам испит у суботу ујутру.

12. Duce, ja sam iz Kraljeva, mada krecem iz KG-a zajedno sa Dzelom i Gugijem. Mislim da je predaleko da bi nas odbacio nazad.

Dub, ne seri.

13. A jebi ga brate, baš šteta, a dobre sam volje bio.

14. ако не знате ди ћете да изблејите, ево овде, мој друг пушта зику.
    http://www.facebook.com/events/502776399764034/

15. Hvala ti u svakom slucaju. :)

16. E, vi što imate nepoznate nikove, nemojte dolaziti, smorićete se. I koi kurac da dolazite kad vas ionako niko ne zna?! Je l' tako? Jeste.

а јел могу ја да дођем?

17. KOJI SI BRE PA TI?!

18. Син Фририхов. Јел могу?

19. Čovek, nemoj spavati po parkovima u ns, ako želiš da ti novčanik i rč ostanu čitavi, bez zezanja. Bolje idi na autobusku, skupi se pored radijatora i laganini, ima dosta mesta.