U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja ne znam oću l' m,oć prvog, u kurac..
Dajte subotu!!1
ne seri, opravdaćeš..
Paz njega, on se boji za neopravdane.
јесте били овако иначе, ал кад легне нас 5, 6, 7, 10 по клупама ај да га видим да ме нападне неки војвођански педер. мада то свакако отпада пошто је хладно.
узми у обзир да је ноћу температура испод нуле
смислићемо нешто, идемо на бум, увек испадне шоу.
jebo vas kru ostaćemo u kafani do 6 opa
Kažem ti, na buskoj u ns ima dosta mesta unutra, i greju dobro. Opet, bolje izdržati budan par sati do busa, nego zaraditi upalu mokraćnih kanala spavajući u parku usred zime.
ево вам тизер за рејваду :Д
http://www.youtube.com/watch?v=2sFOUldH9PA&feature=share
Najs.
ne bojim se ja za neopravdane, nego ću kurčinu da idem u ns ako se ne vratim kući iz čkole, ćaća ima da me traži sa sekirom po državi
17 godina ti je!!!!
viđeću šta mogu da iskombinujem
Aman bre dosta više, koji vam je kurac? Jebe nam se da li ćete doći i gde ćete spavati. Ako hoćete dođite, ako ne, ne morate. Ako nemate para, a dolazi vam se baš, vi skupljajte do 1. marta, jebote više...
da stvarno!
Не, смористе стварно.
stvarno smo smorili
хе, имам испит у суботу ујутру.
me too -.- jedva čekam
Što onda ne organizujete u subotu uveče hehehe.
+123124141412412415