Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. Ja ne znam oću l' m,oć prvog, u kurac..
    Dajte subotu!!1

2. ne seri, opravdaćeš..

3. Paz njega, on se boji za neopravdane.

4. јесте били овако иначе, ал кад легне нас 5, 6, 7, 10 по клупама ај да га видим да ме нападне неки војвођански педер. мада то свакако отпада пошто је хладно.

5. узми у обзир да је ноћу температура испод нуле

6. смислићемо нешто, идемо на бум, увек испадне шоу.

7. jebo vas kru ostaćemo u kafani do 6 opa

8. Kažem ti, na buskoj u ns ima dosta mesta unutra, i greju dobro. Opet, bolje izdržati budan par sati do busa, nego zaraditi upalu mokraćnih kanala spavajući u parku usred zime.

9. Paz njega, on se boji za neopravdane.

ne bojim se ja za neopravdane, nego ću kurčinu da idem u ns ako se ne vratim kući iz čkole, ćaća ima da me traži sa sekirom po državi

10. 17 godina ti je!!!!

11. viđeću šta mogu da iskombinujem

12. Aman bre dosta više, koji vam je kurac? Jebe nam se da li ćete doći i gde ćete spavati. Ako hoćete dođite, ako ne, ne morate. Ako nemate para, a dolazi vam se baš, vi skupljajte do 1. marta, jebote više...

13. Не, смористе стварно.

14. mylyca
    хе, имам испит у суботу ујутру.

me too -.- jedva čekam

15. Što onda ne organizujete u subotu uveče hehehe.

16. Što onda ne organizujete u subotu uveče hehehe.

+123124141412412415

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.