Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ko je uopšte organizator? je l' iko išao do tog oblomova da vidi kakva je situacija i to?
Izgleda da nije. Da je tu Natnat sve bi bilo organizovano.
A Sos gospodin došao, otvorio temu i otišao :)
Сигурно да су организовали то са овима из локала, не можеш само да упаднеш тамо као Алибаба и четрдесет разбојника.
Niko ništa ne obaveštava.
Опуштено, ионако ту не може да стане више од петоро, наћи ћемо другу локацију.
Petkom uveče tražiti drugu lokaciju? Tada su park i dragstor sigurne lokacije.
Ili subotom heheh.
Па фала богу.
Ne predstavlja mi problem što ne znam lokaciju, već što ne znam vreme okupljanja.
Dodjite sledeće nedelje (8. ili 9. Marta) na svirku, taman pikamo u NS-u opet, da zaposednemo lokal i pevamo Blajvagu. Znam da želite.
Koji lokal?
https://foursquare.com/v/cafe-bar-tranquillo/510e62ede4b0f2f1ace46f0a
Evo koordinata.
99% sviramo 8. ili 9. Marta tamo, pa bi bilo lepo da se okupi ekipa.
Čaveze, nemoj sad da spemuješ, leptijebem
Spemovanje što sam pozvao ljude iz NS-a da dodju na okupljanje u NS-u, nedelju dana nakon predvidjenog okupljanja u NS-u? Na temu o okupljanju u NS-u?
Ovo je tema samo za okupljanje sad prvog, vidiš da su svi pogubljeni oko datuma, i da se ne zna hoće li ga i kada biti
ел резервисан обломов?
АЛО ШАБАНИ ЈЕЛ ОВО ИМА ИЛ НЕМА??
Izgleda da nema.
Отићи ћу ја кад нахватам времена да резервишем, ако може толико људи да стане.