Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. АЈМО ГЛАСАЊЕ СУБОТА ПЕТАК ДЕ ЈЕ ТАЈ СОС ДА ЕДИТУЈЕ ТЕМУ У ГЛАСАЊЕ

2. Po kojoj logici mislite da u subotu uđete sa 40 ljudi tamo?

Petak it is, shut the fuck up and be there.

3. НЕМОЈ ТИ МЕНЕ ТУ ДА УЋУТКУЈЕШ ДЕЧКО ЈА ОВДЕ ГЛЕДАМ ДА ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ ЉУДИ ОДГОВАРА ШЧУО

4. I dogovorite se oko vremena.

Prošli put smo se našli u 6, pa su do 10 neki bili i komirani, stondirani ili na granici kliničke smrti.

Negde oko 7, najkasnije 8 bi bilo okej?

5. ЈА ОВДЕ ГЛЕДАМ ДА ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ ЉУДИ ОДГОВАРА

Džabe ti, kada taj što veći broj neće imati gde da uđe.

6. do 10 neki bili i komirani, stondirani ili na granici kliničke smrti.

Ajde!

7. то сте ви из нса требали да мислите сад јбг, раштркаћемо се највероватније.

8. Kad se guramo da se guramo: Šarlo, Sapfo i ja dolazimo u paketu. Pa kad je bal nek je na vodi.

9. ja idem na te skupove da malo porpičam sa ljudima, čujem koju pametnu i nasmijem se ko čovjek, ne da se lešim, to mogu i kod kuće, i to mnogo jeftinije.

10. у ствари расуло је неминовно пошто очигледно ће бити 50 + људи тако да не вреди се пуно ни договарати ко се нађе нађе се.

11. realno novosadjani usrali ste okupljanje

12. Ма доћи ће 25 људи у вр главе, тако то иде.

13. Ma što kaže Frenki, 25 ljudi ako dođe, nego ostavite u petak. Rezervišite to, i može oko 7-8, jer imamo voz u pola 4, taman smo tamo oko 5 i nešto 6.

14. Prošli put smo se našli u 6, pa su do 10 neki bili i komirani, stondirani ili na granici kliničke smrti.

А неки и пре другог дневника.

15. ajde prebacite za subotu, nekoliko ih ne može zbog škole

16. Vama Novosađanima je lako, samo treba da izađete iz kuće ili stana. Imajte obzira prema nama koji treba da hvataju bus ili voz, da planiraju smene na poslu ili opravdanje za školu. Neka sos ili neko kaže "tamo i tamo u toliko sati", a ne u četvrtak da se prebaci za subotu ili ne znam šta.

17. Јбг ја ћу или сутра и прекосутра отићи тамо, ако се до тад не одлучи другачије заказујем за петак пошто би било глупо померати све без неког гласања или тако нечег.

18. Ko ne može zbog škole, ne mora ni da dolazi. Eto, rekao sam!

19. jebote petak koji kurac sad vam došla subota ne mogu zbog škole looooool

i šta vam je za tim da nećemo stati, biće maksimalno 40 ljudi, komotno ćemo se nabiti tamo koji vam je kurac ne kontam samo drvite

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.