Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. Ili 61, 64, a èini mi se i 69, sve staju kod Izvršnog.

Staju. Zadnja stanica 69 je kod mene gore u SK.

2. Ја ћу вам доћи после 22 часа.... Имам обавеза, а и таман да ескивирам онај неугодни почетнички део где још нико никог не зна....

3. Fejzbuk razočar'o unapred. Srce mi je slomio.

4. Ја сам у Новом Саду у петак негде око 1 поподне, ај се скупите ако сте докони да бекријамо до окупљања да се не смарам сам.

5. ja se priključujem kad mi se završe predavanja, SLOBA VIŠE NE ZASLUŽUJE NI SLOVO OD NAS

6. Bač, produži do Subotice, pa ćemo zajedno oko 6 nazad. :)

7. bacje, ja verovatno idem kuci pa se vracam za NS prvim busom, ne znam kada cu stici u NS, verovatno oko 3, mozemo se druziti onda ako se vec ne snadjes

8. Ај важи, и Френки је око 3 слободан. Саћу ти бацим број у пвт.

9. ok, imam kuci klavijature pa mozemo do mene sva trojca da nam otpevas nesto

10. Mi iz Vrbasa smo u nsu oko šestice, pa ono, ako neko oće da se okupimo pre okupljanja hehe... :)

11. I Ja cu verovatno da dodjem oko 4,5 u NS.
    Ja cu pozovem Kostića ololo ako mu je isti broj od prosle godine.
    Ovog puta ne idem turistički kao prosli put :)

12. Je l ima neko kolektivno putovanje iz Beograda?

13. Tek sad videh proše stranice... Mančo ako ti se idalje ide javi se!

14. Naziv teme transferiše toliko da su mi se muda skupila nazad u mošnice, prošla do stomaka, došla preko plućnog krila, iskašljao sam ih i vratio nazad i onda fejspalmovao toliko jako glavudžu da mi upravo namestaju onu kragnu kad neko sjebe vrat.

15. koji naziv teme da stavim zapato? hoces doc na okupljanje?

16. Ovo sa rimom je ok... al' ovo ''kakva rima, ha'' mi pravi problem lolo. neću doći, želim svima lep provod, svi da su pijani al da ne bude sranja i da se rode neke nove ljubavi.

ljubi čika zaper.

17. Ја бих да ме Допија дочека и да буде хостеса, након пар пива да одемо на гајбу да је винем у небеса, хехе

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.