Okupljanje Novi Sad, računovodstvena Nova godina, 1. mart 2013, 19H OBLOMOV

1. Propao plan .. ipak ne dolazim,a bio sam drage volje

2. Zhajk
    Propao plan .. ipak ne dolazim,a bio sam drage volje

Takođe. Brutalni kapitalistički režim me je okovao poslovnim obavezama, i ne mogu doći :(

3. A jebi ga! ja ipak dolazim. Verovatno cu prvo do bazena na spensu. Da se prvo skvasim spolja.

4. jebajga, ja mozda dodjem... kolega dao otkaz pa mu pravimo ispracaj (ne tako daleko od oblomova)

5. E vidimo se za sat vremena djeco.

6. Па, ово вечерас?
    Јел остало да је у Обломову?

7. Жена ми ради до десет, Огњен и ја се чувамо кући, па ако ме пусти, доћи ћу.
    Хоће ли доћи Џони Курајбер ?

8. koliko ja vidim vi se okupljate ovdje na temi, svi na sajtu još uvijek lolo

9. U oblomovu smo, tu su Vejv, Sos, Dragišić, Nikodavski, Perović, Duče, Pothed i ostali klinci.

Ajmo raja, dolaz'te.

10. Al će biti klabinga

11. КЛАБИНГОВАЛИ СМО КА ЛУДИ.... Екипа је била Бог.... Прва лига.... Једино ми је жао што нисам раније дошао да се минглујем и са остатком и брату Дучеу диспроричем судбину за наредну деценију.... Ето, да поделим моје свеже утиске....
    ПС Брат Главни је Бог и доказао ми је по милионити пут да су наши људи са оне стране Дрине цареви.... Чо'ек са којим бих радио појео по кило јањетине и то залио домаћом љутом уз комплет лепињу....

12. Jako dobra bleja. Žao mi samo što nisam video Bobija.

Klinci iz Vrbasa su podigli zajebanciju do vrha, čemu i Bili Šarp može posvedočiti.
    Duče i Bili su mi vrhovi večeri. 3 generacije, identični stavovi, s njima bih mogao uvek blejati.

Crna i Doppi, u Mejkijadesovo ime se izvinjavam zbog wc-a. Ume nekad da bude takav, oprostite mu. ;)

Glavni bio glavni, šta više reći. To je uglavnom to, od nove ekipe s kojima sam blejao, ovi stari već znaju da su smradovi i da ih volim takve kakvi su. ♥

13. Ljudi super zezanje, bila je čast izblejati sa vama. Pozdrav svima koji su bili i nadam se da ćemo se uskoro opet okupiti na nekom toplijem mestu.

14. jebajga, ja bio nesto kratko. ona snajka neki zesci drkos nije htela pivo da donese.
    upoznao sam par ljudi al sam vec bio dobra cuga kad sam stigao pa sam malo pozaboravljao. zapamtio sam Nikovskog, jebaca, crnu, glavnog i jednog momka koji strasno lici na jednog momka s kojim radim. na kraju se ispostavilo da upravo s njim radim :D bas sam dosao cuga

poruka sebi: sledeci put na vreme i bez alkohola u krvi

15. Stvarno je bilo super, iako smo ranije kući morali.

Stićko i

Bili su mi vrhovi večeri. 3 generacije, identični stavovi, s njima bih mogao uvek blejati.

Glavni doktor, iz dva guca ode pola litre piva lolo.

16. Bilo je lepo, fina ekipica se skupila. Dobri su i ovi Beograđani (malo da ih pohvalim). I samo da naglasim da smo Čak i ja u suštini bili najbolji u stonom fudbalu, samo nismo imali prilike da to i pokažemo. :D

17. Tako je Dopi, Njari i KP su varali i mi ne priznajemo poraz od 10-1 :)

18. Do jaja je bilo! Hit veceri, kad je loptica izasla sa stonog, i pogodila Deky_aod u ruku, istripovao se da ga neko zajebava! Dosta dobrih ljudi sam upoznao...