A da svaki šećiri borac ima svog krotitelja koji će da piše prozivačku/tabačku defku za šećiri borca sastaje se klub protiv kluba. U borbi 5v5 bolje ocenjena defka i ceo principkuuupa ja samsad malo šlzblzali posle ću vam sve reći šta samhteo
Puzzlefox, jesi ti beše rekao da hoćeš da budeš borac?
Na kraju sam naišao na razumijevanje od strane Kurajbera koji mi je uprkos mom nesvetom crnogorskom porijeklu udijelio poziciju generalnog sekretara kluba.
Na kraju sam naišao na razumijevanje od strane Kurajbera koji mi je uprkos mom nesvetom crnogorskom porijeklu udijelio poziciju generalnog sekretara kluba.
Мислим да је прецедник нагласио да борци не смеју да добијају ништа више од једне баклаве ако победе а да све курве иду публици јер ће то још више да их привуче да дођу на стадион лоло
Uvodim sankcije za klub BBKN dok se ne riješi situacija sa Puzzlefoxom.
Не морају. Можемо да направимо нешто као што су Римљани урадили са гладијаторима. Да прикупимо сав олош из земље, као што су они Гале, Келте, Германе, Картагињане итд, ми можемо да користимо Маџаре, Бугаре, тзв. Бошњаке, Словаке, Влахе и Цигане поготову (они имају те магије, фајтови би изгледали као партија воркрафта) и наравно Црногорце.
Daklem, Puzzlefox spada u kategoriju onog šljama zbog kojeg se sport i osniva.
S obzirom da je u sukobu interesa - zahtijevamo od rukovodstva ŠK BBKN da istog smijeni sa svih funkcija u klubu i da ga potpiše kao slobodnog igrača u tim boraca ili da ga kao takvog preda drugom klubu na korišćenje ukoliko ima zainteresovanih strana.
Ne, ne, jedino da me Džoni uzme kao borca ako se ne prihvata to što imam dvojno državljanstvo. To smo jedva iskamčili preko sto veza i sad da se ne računa kad mi prvi put u životu treba bilo bi sranje.
Pazl propozicije su jasne.
Pošto si veoma agilan Gensek, kakav je potreban našem klubu, moraš da se odrekneš crnogorskog državljanstva pa da nastavimo osvajanje planete.
A da svaki šećiri borac ima svog krotitelja koji će da piše prozivačku/tabačku defku za šećiri borca sastaje se klub protiv kluba. U borbi 5v5 bolje ocenjena defka i ceo principkuuupa ja samsad malo šlzblzali posle ću vam sve reći šta samhteo
gle ga djovak
Deky, to je zanimljiva ideja, ali da nam se sabiraju ocijene jedino, jer se dijelimo po klubovima.
EDIT: Moramo se unutar klubova dogovoriti o ovome.
Šteta. Ja teo da te ubacim za borca
E niš' sad Zoom, više sam nego zadovoljan svojom trenutnom pozicijom.
ево још дама да се борци забаве
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/25151_363213178106_6798806_n.jpg
Klub v klub.
Opis tepanja.
5 autora poklubu iza 5 boraca. 2 defke po meču i tepanje se ocenjuje.
Ova desno ka' metalika sa viškom ženskih hormona
Šta je ovo Davide bong te jebo. Sti siguran da je ovo žensko.
Мислим да је прецедник нагласио да борци не смеју да добијају ништа више од једне баклаве ако победе а да све курве иду публици јер ће то још више да их привуче да дођу на стадион лоло
Uvodim sankcije za klub BBKN dok se ne riješi situacija sa Puzzlefoxom.
S obzirom da je u sukobu interesa - zahtijevamo od rukovodstva ŠK BBKN da istog smijeni sa svih funkcija u klubu i da ga potpiše kao slobodnog igrača u tim boraca ili da ga kao takvog preda drugom klubu na korišćenje ukoliko ima zainteresovanih strana.
Spoštovanjem,
Skočko Tole, predsjednik Saveza
Pečat
U KAVEZ S NJIM!
Hahaha Puzzlefox. Aj u borce kod mene.
наказе зуме пријатељу коте се међусобно ко зна шта раде животиње.
а која је ситуација са пазлфоксом??
Pazlfoks ima dvojno državljanstvo za vašu informaciju Skočimišoviću.
Supenzija ukinuta...
Molim da se javno odreknete crnogorskog državljanstva i da se deklarišete kao Srbin.
U protivnom snosićete sankcije.
Ne, ne, jedino da me Džoni uzme kao borca ako se ne prihvata to što imam dvojno državljanstvo. To smo jedva iskamčili preko sto veza i sad da se ne računa kad mi prvi put u životu treba bilo bi sranje.
Pazl propozicije su jasne.
Pošto si veoma agilan Gensek, kakav je potreban našem klubu, moraš da se odrekneš crnogorskog državljanstva pa da nastavimo osvajanje planete.