Шаћири борбе!

1. Ево га и грб Шаћири савеза Велике Србије
    http://www.dodaj.rs/f/3J/10O/4kgwSoAL/grb.png

2. Aj svi ovo turimo na avatar ko oće da bude u savezu.

3. Очи ми испадоше, који сам ја ретард...

4. U jebote, do jaja je ovo.

5. Подржавам. Имам спремну групу Шаћири бораца који могу да послуже и као ровокопачи, малиноберачи и слини ачи. Капице нове беле, неотпаковане.

6. Ja sam turio na mog avatara al se ne vidi baš najbolje

7. Ahahaha, ako ste vi normalni... Citam temu od pocetka i ne verujem... Evo, i ja podrzavam akciju, sad cu da stavim grb na avatar...

8. Видим да је зоом мајсторски одрадио ово у пејнту, али ја сам смотан и за тај програм. Је л' има нешто простије за имплементирање грба на аватар?

9. Sta ce ti program, evo ti novi avatar:
    http://i.imgur.com/pYY0iWi.jpg

10. Фала ти Храсте, Бог ти дао здравља!

11. Mogu ja da budem borac obzirom da sam Crnogorac i imam iskustva sa borilačkim vještinama?

12. Бићеш, ништа се ти ту не питаш.

13. E dobro, evo da ostavim performanse:

Visina: 194 cm
    Težina: 83 kg
    Borilačke vještine koje poznaje: kik-boks, bjj
    Specijalnost: Održavanje protivnika na distanci i midl kikovi

Volio bih da ukoliko budem u timu sa nekim ko dobro vlada tehnikama rvanja ako bude timskih fajtova jer sam ja loš rvač pa da kompenzuje moje nedostatke.

EDIT: Ako neko ima grb svog tima (za nas borce) neka mi da da dodam na glavatar

EDIT2: Imam jednog druga Albanca pa evo i njegove performanse. Bili bi dobra ekipa za 2 na 2

Visina: oko 185
    Težina: blizu 90 kg
    Iskustvo sa borilačkim vještinama: tuče na fer samo
    Specijalnost: Rvanje i "gađanje glave"

14. Као што рекох, ништа се не питаш јер си Црногорац, дакле наведен у оном списку са прве стране уз Цигане, Влахе и остали олош.

15. hahaha, e debeli, i od tebe nesto pametno

16. Бугарине, и твоја сорта је наведена. Клаћеш се са неким Шиптарима да забавиш ЊКВ Војислава Шешеља.

17. Pošto sam ja jedan od predstavnika Srba sa Kosova i Metohije ovde na Vukajliji, oćete da mi učinite da ja otvorim Šaćiri turnir? Velika podrška braćo Srbistanci!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.