Šaćiri Klub "Boza Besa Kavaje Nefči"

1. Poslednji potpisani igrač je Hidajet Turkoglu.
    Krotitelju, dovedi ga i daj mu brzu obuku iz Šaćirija. Naravno, ne možemo transfer da završimo dok se ne reši ova situacija sa našim Genskeom, pa apelujem na njega da to odradi što brže.

2. Zarad dobrobiti kluba, javno se odričem crnogorske komponente svog državljanstva na teritoriji virtuelnog svijeta.
    Do daljnjeg se vodim isključivo kao veliki srbski sin na ovom i svim ostalim sajtovima.

Gensek kluba
    Puzzlefox

3. Slobodni ste. Ukida se suspenzija.

4. Odlično, Deki idi do Pazara po hidu i da završimo prelazni rok. Ako ne uhvatiš njega, onda dovodimo ovog čupavog fazliju.

5. Hidaju je već utamničen, čeka se pečat saveza. Za sada je sažvakao jednu olovnu bakljavu a i primećeno je da Rugova diluje pacovskim batacima te dovodi u pitanje obuku boraca. Zahtevam da probam Sulju nad njim da ga malo dovede u red. Ratko je poslao program obuke Hidaje i čini mi se da će uz blagoslov Vojvode biti jedan od naših najačih boraca.

6. a i primećeno je da Rugova diluje pacovskim batacima te dovodi u pitanje obuku boraca. Zahtevam da probam Sulju nad njim da ga malo dovede u red.

Zahtev ispunjen. Zbog nemogućnosti da lično prisustvujem borbi jer nosim Hidine papire u savez zahtevam pun izveštaj borbe od početka do kraja.

Ratko je poslao program obuke Hidaje i čini mi se da će uz blagoslov Vojvode biti jedan od naših najačih boraca.

I ja to isto očekujem. Možda dođe i Divac da ga gleda.

7. EKSKLUZIVNO, EKSKLUZIVNO

Kako saznaje Sportski žurnal iz pouzdanih izvora afera koja se stvorila zbog toga što gensek ŠK BBKN Puzzlefox ima dvojno državljanstvo uspešno je rešena.
    Predsednik Sveza Skočko Tole u skladu sa propozicijama takmičenja prvobitno je suspendovao genseka ŠK BBKN zbog toga što kao dvojni državljanin nije mogao da bude funkcioner ukoliko bi se odlučio za crnogorsko državljanstvo, već samo ''sirovina'' odnosno igrač ovog plemenitog sporta. Ipak, na intervenciju predsednika ŠK BBKN Johnny Kurajbera, gensek se izjasnio kao veliki srbski sin, pa je samim tim otklonjena svaka mogućnost nepravilnosti.

Saopštenje genseka Puzzlefoxa prenosimo u celosti:
    Zarad dobrobiti kluba, javno se odričem crnogorske komponente svog državljanstva na teritoriji virtuelnog svijeta.
    Do daljnjeg se vodim isključivo kao veliki srbski sin na ovom i svim ostalim sajtovima.

Gensek kluba
    Puzzlefox

Ovim potezom genseka ŠK BBKN otklonjena je svaka mogućnost nepravilnosti u radu kluba, pa je predsednik Saveza Skočko Tole ovaj problem stavio ad akta i nema prepreka da ŠK BBKN u skladu sa propozicijama počne takmičenje u Jeljen Super Šaćiri Ljigi.

Regulisano Pazl.

8. Gonzales upravo si dobio još jednu funkciju.

9. Hahahah idukurac Kure

10. Ok Džoni samo da odem po picu sa sarmama. Ne valja na prazan stomak gledati šipcekako se peglaju.

11. Gonzo ispravio ovo "srpski" u "srbski" lollo

12. Dobro. Deki pripremi borbu nakon pice, Gonzo kada stigneš obavi intervju sa kapitanom Fanki Đijem o njegovim očekivanjima za ovu sezonu. Neko bi trebao da napravi grb kluba ko je vičan tim crtanjimai tako tome.

13. Ово са Шаћири борцима је постало конфузно, не могу се више снаћи ко где удара.

14. JAJ UMEM DA PIŠEM REĆITA SAOPŠTENJA!

15. Ово са Шаћири борцима је постало конфузно, не могу се више снаћи ко где удара

Kod nas na prvoj strani je sve napisano, samo još Hida da dodamo.

JAJ UMEM DA PIŠEM REĆITA SAOPŠTENJA!

A stigao je i moj zamenik.

16. Deki, moraš da objasniš Ibrahimu i Miralemu da ne smeju da ubiju jedan drugog, mada meni deluje kao da će ga Miralem pocepati k'o šiptar bakljavu.
    Odoh da napišem neku šaćiri defku.

17. Kurajbere, sta je ovo?
    Prvi sam tamo na spisku, a nema funkcija za mene? lolo

18. Prvi sam tamo na spisku, a nema funkcija za mene? lolo

Da ne bi ja izmišljao funkcije, napisah na nekoj od prethodnih strana, svako sebi izmišlja. Mo'š šta hoćeš.

19. Јебем ти клуб у коме је Деветар вођа навијача.

20. Nisam to video.
    Može psiholog? Da im dižem moral zvucima domovine
    http://www.youtube.com/watch?v=Wfzp4cdcuYc

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.