U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Немој да те шамарам и избацујем ко нашу ствар! :)
Riho o+š ti neku funkciju u klubu?
Može, možeš i još koju da dodaš. Svi možete.
Елем, ја ко вођа морам направити главни транс групе. То ће управу коштати 1500 евра а ја ћу кењати како смо самостални навијачи. Молим!
Психолог и ПРО-допинг контролор. Зејбанција, хљеба и игара.
Kaizen kao finansijer kluba, rekao je u razgovoru sa mnom da će dati navijačima sve što je potrebno.
Elem, transparent nam jebe :D saće biti gotov :D
Našao sam vrhunsko pojačanje,bomba ovog prelaznog roka,samo imam jedan problem,mrtav je. Je l' mogu da oživim Osamu bin Ladena?
Može RUgova, ali bije se sa SUlejmanijem upravu u ringu ispod hale, pa ako bude im'o snage.
Evo ga ekskluzivni intervju sa kapitenom lololo
O PLANOVIMA PRED POČETAK SEZONE U INTERVJU ZA SPORTSKI ŽURNAL GOVORI KAPITEN KLUBA BOZA BESA KAVAJE NEFČI FANKI ĐI
Sve čemo ih razbijemo
Iako je na pragu tek premijerna sezona novog sporta u Srbiji šaćiri borbe, zavladalo je veliko interesovanje za ovu veštinu čija je plemenita misija smanjivanja šiptarske populacije naišla na odobravanje uzduž i popreko Srbije.
Jeljen Super Šaćiri Ljiga imaće osam klubova u prvoj sezoni, a među najveće favorite za osvajanje šampionske titule i trofeja u Kupu Tulumbe ubraja se ekipa Boza Besa Kavaje Nefči. Kapiten tima je nekadašnja dens zvezda Gazmen Đogaj u narodu poznatiji kao Fanki Đi. Prelazak iz muzičkih u sportske vode možda deluje čudno, međutim Fanki Đi je rešio da svoje šiptarsko poreklo iskoristi na najbolji mogući način promovišući zdrav život i izazivanje radosti kod širokih srpskih narodnih masa.
Pred ekipom se nalaze brojni izazovi u predstojećoj sezoni, ali Fanki Đi nema dilemu da je njegova ekipa apsolutni favorit u takmičenju organizovanom sa samo jednim ciljem - očistiti Srbiju.
- Mi čemo se potruditi da u prvoj sezoni dostojno reprezentujemo klub, koji nam je pružio priliku da ostavimo srce na terenu, ali i neke druge organe ako bude bilo potrebno. Kakve god budu bile želje predsednika kluba Johnny Kurajbera, spremni smo da ih ispunimo. Srce sigurno ostavljamo na terenu, a ako treba biče tu i pluča, oći i sve što nama ne treba. Predsednik Kurajber nam je usadio zdravo razmišljanje u skladu sa starom srspkom poslovicom ''Koga nema, bez njega se može'' - spreman je za izazove Fanki Đi.
Osim Fanki Điha članovi perspektivnog tima ŠK BBKN su i Miralem Sulejmani, Ibrahim Rugova zbog kojeg je specijalno angažovan Milan Tarot kako bi ga digli iz mrtvih, zatim Falji Ramadani, Bedžet Pacoli, Đan Ljuka Paljuka, a poslednji se ekipi priključio Hidajet Turkoglu kao jedini internacionalac u ekipi. Ekipe vodi stari trenerski mag Ratko Mladić, iskusni stručnjak koji je zanat pekao širom prostora bivše Jugoslavije, a najduže se zadržao u Bosni i Hercegovini. Za saigrače i trenera, kapiten ekipe ima samo reči hvale.
- Kada sam ćuo da će Miralem i Ibraim postati deo ekipe bio sam presrečan. To je znaćilo da je uprava na ćelu sa predsednikom uradila odlićan posaou prelaznom roku. Falji i Beđet su samo dodatno pojaćali moje uverenje da uzimamo duplu krunu, dok če na Džan Ljuka Paljuka dati svojim iskustvom preko potrebnu sigurnost i tečnost u igri kad ožednimo.
Mali problem za tim ŠK BBKN mogli bi da budu različiti talenti kojima raspolažu igrači, ali kapitena to kao da ne brine mnogo.
- Neču oko toga da lupam glavu. Ja sa nunćakama, šurikenikma i generalno japanskim oružjem ćuda pravim jer mnogo volim ninđe. To sigurno nije problem za Miralema koji je mnogo brži pod mene i bolje radi kopaćkama, a ni koriščenje korner zastavice mu nije strano. Naroćito mi se dopada raznovrsnost ekipe u pogledu sposobnosti. Rugova se bolje snalazi sa punim rukama i njegov šal je smrtonsono oružje, dok je Ramadani suptilniji i ćuda čini sa novčanikom, damskim pištoljima i tome slićno. Za niske udarce če biti zadužen Džan Ljuka svojim navodženim projektilima u vidu šlajmara, ali i odličnim izborom boks udaraca u najosetljivije delove tela protivnika tako da za nas nema zime. Kao i svaka ekipa imamo i klasičnog razbijaća Beđeta koji sve brzo rešava automatskim oružjem i mislim da če njegov doprinos u odbrani biti od največeg zanćaja za uspeh ekipe - uveren je Đi.
Konkurencija u premijernoj sezoni će biti žestoka, ali se Đi ozbiljno pribojava samo Klubit Shaqiri Shkëndia Bakljava čiji je predsednik Skočko Tole, ujedno i predsednik Saveza.
- Šta če biti u sezoni videčemo. Brine me samo da ne dogadžavaju neki zakulisni dogadžaji pošto je predsednik Saveza veoma ambiciozan ćovek, a nosi i ozloglašeno prezime Tole, a svi znamo šta to znaći - sumnjičav je Đi.
Međutim, nema razloga da ne verujemo u dobre namere sportskih trudbenika u Srbiji i njihove motive uključivanja šiptarske populacije u takmičenje čiji slogan u prvoj sezoni glasi ''U bolesnom telu neki organ fali, dođi Šipac dobićeš po glavi''.
M. T.
Intervju savršen. Jasno se vidi da smo najozbiljniji ovde bre!
Molio bih sporckog direktora kao i ostale funkcionere da pregledaju moj sljedeći prijedlog i da iznesu mišljenje.
Filip Kasalica (Padalica)
http://www.youtube.com/watch?v=zondlQulsIA
Mislim da govorim ispred cjelokupnog kolektiva ŠK BBKN kada kažem da mi je čast što potencijalna pojačanja skautiramo preko Youtube snimaka,tu smo se ugledali na naše najveće fudbalske kolektive.
Matko to otpada Kasalica nije ptarši. Jebiga, mada ima potencijala.
+1
Nije šiptar ali jeste Crnogorac.
Dobro došli na pomoćnu arenu ŠK BBKN, Majke devet Jugovića!
Iako je kapacitet svega 500 duša primećeno je da Ivan Bakjarev stoji na stepenicama te upravo reguje obezbeđenje, sve junoše iz redova Naši 1389.
Da vas malo upoznamo sa Arenom majke devet Jugovića gde će se odigravati pripremne borbe ŠK BBKN. Cela dvorana je urađena u vizantijsko baroknom stilu u kom dominiraju antički stubovi sa crnim gavranima koji gledaju ka centralnom kavezu i dvoglavim belim orlovima koji drže dvosekli mač pod grlom goluba. Potpuno je kružnog oblika a tik iza stubova nalazi se kavez. U kavezu (koji je sačinjen od ograde navarenih žileta Bic, koje je Avatar donirao pre nego što su ga vrbovali nižerazredni klubovi ŠsVS-a) je postavljena najkvalitetnija kaljuga i mulj iz Velike Morave, svuda po mulju su sakriveni predmeti koji mogu biti iskorišćeni u borbi, poput tupe viljuške sa srBskog dvora iz dvanestog veka, kljove divljeg vepra koje je Dušan silni koristio kao čačkalice kada je bio gost Karla Velikog ili lanac od motorne testere korištene u filmu "Teksaški masakar" koje nam je donela Anica Dobra (dobraaa!) kad se vratila iz Holivuda...
U levom Uglu je:
Ime: Ibrahim
Prezime: Rugova
Nadimak: Ibro
Specijalnost: Davljenje šalom, iskašljavanje bacila u protivnika pa brz ubod zaraženim noktom u vrat
Omiljena oružja: Šal, bacili razne vrste, bočica kiseline i neisečeni zaraženi nokti
u desnom uglu:
Ime: Miralem
Prezime: Sulejmani
Nadimak: Suljo
Specijalnost: Brz prodor ka protivniku, pa krampon u zlatan zub i korner zastavica u oko
Omiljena oružja: Kopačke, cigla, bokser i zašiljena korner zastavica
Podsećamo Rugova je po kazni doveden u kavez krvožednom i dobro utreniranom šipcu Sulji, zbog toga što je klao zatvorske pacove i prodavao ih ostalim borcima za "usluge". Prljavi šiptari!
Počinje borba!
Miralem zapišava korner zastavicu u stilu Žigića i podiže je uz riku dok raja u publici vrišti i piška firnajz od uzbuđenja. Ibrahim čačka nos i briše ga o šal kojim maše ka Sulji. Zaleću se jedan ka drugom. Sulja pokušava korner zastavicom da zada udarac u rame Rugovi ali ovaj uspeva da šalom uhvati improvizovano koplje i oduzima ga Sulji. Ovaj se savija na sve četiri i traži po glubu drugo oružje. Rugova sve vreme kašlje u njegovom pravcu i psuje lilu bitlijsku krotitelju što ga iskušava protiv prve zvezde ŠK BBKN.
Miralem izbegava nalete bacila i iz mulja vadi štaku sa autohtonim znojem Titinog pazuha. Zamahuje u stilu rasnih Šećiri strentara i pogađa Rugovu u krhka rebra, ali ga ovaj ogrebao svojim biohazard noktima te ovaj ispušta oružje. Obojca su na kolenima u moravskom glibu dok publika uz vrisku i skandiranje EC Bojsa traži juriš. Čuje se pucketanje korbača krotitelja dok se obojca zaleću sa krvničkim izrazom lica jedan ka drugom, u isto vreme posežu desnicama ka mulju i vade vibratore sa likom Đovaka...
Na taj jedan trenutak kada obojca shvataju da imaju najmoćnije oružje za uništenje šiptara, zastaju i gledaju se i obojca padaju u blato trzajući se i peneći na usta.
Tokom priprema boraca korišćena je Ludovikova terapija u kojima im je satima puštana pobeda Đovaka nad Tcongom iz Melburna. Obojcu iznose iz kaveza u peni. Miralem dolazi sebi posle udarca biča o sapi dok Rugova sa užasnutim licem obožavaoca kursadžija zaklinje se velikom albanijom da neće više valjati pacovsko meso i obećava da će sutradan ubrati 3 norme maka.
Imam predlog za finansijera.
http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/prestolonaslednik-ujedinjenih-arapskih-emirata-seik-muhamed-bin-zajed-al-nahjan-1357688526-250545.jpg
Ne samo da ce da finansira vec ce biti i direktan ucesnik Saciri borbi.
Deki majko, oče, roditelju, ploditelju izobjašnjavao si.
Momci, nadam se da vam se dopada :D
http://www.dodaj.rs/f/3N/Vp/4ChImwR1/ecb.jpg
I navijači su dobili prvu zastavu.
Prava krvožedna borba, a arenu si opisao odlično. Ima da se tresu gaće protivniku kada dođe na naš pomioćni a kamoli galvni ring!!!