Лопта за бетон
  • Шљиворад Тртовић™

Pa jebeš ga, dajte po 10 evra i kupite ekstra loptu. A to dva puta po dva brata, he he, oni treba da daju više para nego ostali, jer će oni više i da arče tu loptu. :D

• СМарко

А добро, сви се ту дружимо, капирам да немамо сви пара, јебига :)
    Овај Цокулин предлог није лош :Д
    И ово Скочково :)

Гледа' сам, али ниђе није било Хумел гомна

• torazulu

Ne znam sta da ti kazem, samo mogu da vas resim lopte kada je nabavite, ja sam onaj bolid koji ce da sutne loptu iza Sar-Planine zato i ne igram fudbal...

• Sevastokrator_95

meni kad se nakon par meseci pokidala solidna lopta od skoro 2 soma na betonu (kupljena u sportskoj radnji) zakleo sam se da vise nikad necu baciti pare na loptu
    mozda da skupite vas nekoliko dosta para i da kupite neku jebacku sto pusi i kotrlja u isto vreme i da je cuvate ko oci u glavi, ali nisam pametan stvarno

• Qwebeck

Ja sam u Trefu kupio pre dve godine adidas loptu za 2k. Trajala je do kraja proslog leta kada je ortak sutnuo u neko trnje. A samo smo je po betonu valjali. Tako, moj je savet ADIDAS. I ako vas je 8, svako po 5 evra i eto do jaja lopte. I naravno, igrate 4v4 ili 3v3 sa po izmenom.

• Matko96

Ne znam kako se kod tebe kreću cijene,ali ako možeš da nađeš Select za povoljne pare,kupi. Kod nas u Trebinju većina sa tim igra,a dobar se fudbal baca.
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbQ9SeZkitPtd1FOGTeI2ZH_0YoG9kwIVT7k8Izvv0cAl07gxU
    ovako nešto

• Kolfild

Ona nike od 20 eura, u eurocom ili kako bjese u ulicu Slobode. Ja sam uzimao nekad, dobro se pokazala. Nesto sundjerasto stavljaju u nju, pa je meksa, i dovoljno je teska. Dobra je za te ulicne utakmice.
    Inace, Roteiro sa evropskog u Portugalu je bas izdrzljiva, valjda jer nije sivena vec lijepljena, i neka je mjesavina gume i koze, ne znam bas. Ta mi je trajala jedno dvije godine, i onda su je sutnuli u Zetu, da vide oce li se vratit' sama.

• .Vule

Pre par godina bio ja na seoskom derbiju, i ovi iz daljeg sela doneli jebačke lopte da se kurče, imali 2-3 ovakve, i odleti negde u žbun, ja posle utakmice uzmem i kući. Jebačka je, nije me izdala do sad, ne znam koja je cena.
    http://www.dw.de/image/0,,1918996_4,00.jpg

• sunshine

Lopte one "select" su do jaja, ne deru se. Na kraju smo je probili od armaturu iza gola. Jebije

• СМарко

Знам ја за Селект, али испод 40 еура је нема, а ако је испод онда је говно, гледао сам, баш сам тражио селектове :)

Гледам тако по граду, али једина та адидас ми се свиђела да ваља нечему, али што знам...

Inace, Roteiro sa evropskog u Portugalu je bas izdrzljiva, valjda jer nije sivena vec lijepljena, i neka je mjesavina gume i koze, ne znam bas. Ta mi je trajala jedno dvije godine, i onda su je sutnuli u Zetu, da vide oce li se vratit' sama.

Хаххахахахаха :Д

• Ракун баца флеш.

http://uncrate.com/p/nike-total-aerow.jpg
    Ми смо например са овом играли добре две године и украду нам.
    Платили око 2 иљаде, не преко.

• СМарко

Та је кул, ракуне само је нема више ја мислим.

А јесу ли боље што ове што су лијепљене лопте???
    Јер мислим да нису, него да су срањо, гледа' сам пар прије неки дан и узмем је, стегнем је мало на онај шав, одма' се види да зине оно говно, разлијепила би се после 2 минута

• Kolfild

Sivene su bolje, pogotovo za te pare. Takvu trazi. Na ovu rakunovu sam mislio prije, mora je imati negdje. Mozda u delti ima.

• СМарко

Мислим да нема, испреврта' сам читаву ону коцку у делту, мада сам видио једну, мислим да је Најк исто, црна, баш пише на њу стрит, одлична је, али мислим да је преко 3о еура, не сјећам се...
    Погледаћу у Гинташ, тамо нисам гледа'