Ко последњи побједник 135

1. Da smo veoma dokoni. :)

2. Pa da :) Ajde ja, ali ti radiš, a dokon si :))

3. Pa da, ja nemam izbora, moram sedeti za netom, ti kreći lajferiši, oma! :)

4. U pravu si, odoh, a ti pobedi! ;)

5. Nemam sa kim ni da se takmičim. :(

6. :( Biću tu još malo, čisto da ti pravim društvo :)

7. :) Kako si ti inače, kako ljubav? :)

8. Zašto li gajiš interesovanje prema mom ljubavnom statusu, ooooo zašto? :)
    Ja sam dobro, malo smoren, malo neispavan, malo čekam platu, inače ok. Ti? :)

9. Onako pitam :) Spominješ često devojku, pa reko' da pitam kako ide, sluša li te i te fore :)
    Nije loše, još se razvlačim po sobi, posle idem malo da radim i tako... :)

10. Onako, da, da... :)
    Sluša, da ne sluša ne bi živela sa mnom. :)
    Valja se mlatiti kinta, bitno je da se radi. ;)

11. O, pa to je lepo :)
    Pa da, samo slaba kinta, ali bolje išta nego ništa :)

12. Šta radiš u životu? :)

13. Trenutno predajem engleski u vrtićima, a inače sam na masteru :)

14. Hvala :) Mada, malo sam zapostavila master otkad radim, jbg...

15. Jbg, posao donosi pare, a master uzima...

16. Kao 2 na listi autora na ovoj temi, nakon veličanstvenog Devetara Cokulića, koji nije trenutno tu iz određenih razloga, da ne kažem banovan je, želeo bih da poželim dobrodošlicu na temu Biliju Sharpu. Forget je zaboravila da kaže da kad se tema zaključa izlazi nova odma tako da si i na sledećoj dobrodošao. Srećno Bili i nadam se da ćeš često postovati ovde i možda i pobediti nekad. Igrači koji ovde postuju su: Cokula, Kobe, Forget, Mesečarka, Buri, Taras, Jamajčanin, Srkletnik, L@ki, Arei, Jacka i moja malnkost. Pozz od bata Bolta.
    EDIT: Nemoj misliti da će biti lako, tu smo ja i Cokula, mada i Kobe zna da bude opasan.

17. Bolta za predsednika izborne komisije! :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.