Ко последњи побједник 135

1. Bili, ja se vratila da pobedim :)

2. Prošlo tičovanje kako treba? :)

3. Pa nije loše, samo ima jedan klinac koji je nemoguć, tj. hiperaktivan, kako se to danas stručno zove, ne može se s njim izaći na kraj... Ostali su uglavnom dobri :)

4. Hiperaktivnost je priznata bolest, ali se treba razlikovati od nemirnosti, bezobrazluka i odbijanja autoriteta. :)

5. E, sve to poseduje ovaj mali, poludeću!

6. Daš mu nešto da se zanima čisto kako te ne bi ometao, ne mora ni učiti, bitno je da ti ne stvara probleme. :)

7. Ne vredi, Bili, sve sam probala, ništa mu ne drži pažnju duže od 2 minuta... Najgore je što i ostali počnu da divljaju kad vide njega... Veruj mi da lakše izađem na kraj sa njih petnaestoro nego sa njim jednim...

8. Verujem ti. Preostaje da se žališ vaspitačicama i roditeljima, ili da mrviš bensedin u čaj. :)

9. Bolta za predsednika izborne komisije! :)

Neka hvala Forget nebih jada budem predsednik izborne komisije.

10. Vaspitačice isto kažu da izgiboše s njim, sledećeg časa moraću da pričam sa majkom njegovom kad dođe po njega... Nije još došlo do bensedina :)
    Bolte, budi predsednik bilo čega, dobar si govornik :)

11. neka hvala mo\da u drugom životu

12. A čime bi voleo da se baviš?

13. da radim u vrtiću. :) lolololo

14. Hahaha :) Usrećio bi se :))

15. đe si fmn, kako je kako na poslu?

ja pobjednik :D

16. Al je dosadno bez Cokule

17. Zeznuto je to, Bolte, nije lako onim vaspitačicama uopšte...

18. Moja devojka je vaspitačica, tako da sam upoznat sa problemima sa bezobraznom decom.

19. Ja samo čekam prvu odabranu ovde al teško da će se desiti to

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.