Ко последњи побједник 135

1. Hvala :) Pa nije loše, još se navikavam, radim sa decom u vrtiću, predajem im engleski, tako da je to šou program svaki dan :)

2. Super. Bolji su dok su mali, ovi po osnovnim i srednjim bi ti pamet pomerili. Samo napred, pa od sad samo da guraš na bolje. :)

3. Pa to, mora od nečega da se krene :) Hvala na podršci :)

4. ЈААААААААААА

5. SAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

6. ЗАДЊИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

7. Forget, da li se smirio onaj mali nevaljali? :)

8. E, nije dolazio ove nedelje u vrtić, odmorila sam se :D

9. forget, si počela raditi ?

10. Kumo, jel ti to imaš problema sa nekim nestaškom malim? :))

11. Jesam, Cokula, ima već više od mesec dana :) Ali honorarno dok ne završim master...
    Jao, da, kumo, mali je nemoguć :) Ja onakvo dete nisam srela dosad... Kažu i vaspitačice da mu ne mogu ništa... Strašno :)

12. Ju, ju... :) Pa šta radi?

Tako jednoj devojci klinac dolazio danima i danima u vrtić u supermen kostimu. Kaže mama ništa drugo neeć da obuče. I taj je pravio šou, kad dođu studenti na ispit, kaže ta devojka, prebaci ga u drugu grupu da ne pravi probleme.

13. Ne može 2 minuta miran da sedi u mestu, trči okolo, baca igračke, udara drugu decu... ništa mu ne mogu... A ostali kad vide da on trči, počnu da ga jure... Tako da kad god treba kod njih da imam čas, ja priželjkujem da on nije tu...

14. Bensedin u čajić, radi posao. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.