Ко последњи побједник 135

1. Hvala :) Pa nije loše, još se navikavam, radim sa decom u vrtiću, predajem im engleski, tako da je to šou program svaki dan :)

2. Super. Bolji su dok su mali, ovi po osnovnim i srednjim bi ti pamet pomerili. Samo napred, pa od sad samo da guraš na bolje. :)

3. Pa to, mora od nečega da se krene :) Hvala na podršci :)

4. ЈААААААААААА

5. SAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

6. ЗАДЊИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

7. Forget, da li se smirio onaj mali nevaljali? :)

8. E, nije dolazio ove nedelje u vrtić, odmorila sam se :D

9. forget, si počela raditi ?

10. Kumo, jel ti to imaš problema sa nekim nestaškom malim? :))

11. Jesam, Cokula, ima već više od mesec dana :) Ali honorarno dok ne završim master...
    Jao, da, kumo, mali je nemoguć :) Ja onakvo dete nisam srela dosad... Kažu i vaspitačice da mu ne mogu ništa... Strašno :)

12. Ju, ju... :) Pa šta radi?

Tako jednoj devojci klinac dolazio danima i danima u vrtić u supermen kostimu. Kaže mama ništa drugo neeć da obuče. I taj je pravio šou, kad dođu studenti na ispit, kaže ta devojka, prebaci ga u drugu grupu da ne pravi probleme.

13. Ne može 2 minuta miran da sedi u mestu, trči okolo, baca igračke, udara drugu decu... ništa mu ne mogu... A ostali kad vide da on trči, počnu da ga jure... Tako da kad god treba kod njih da imam čas, ja priželjkujem da on nije tu...

14. Bensedin u čajić, radi posao. :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.