Jesam, Cokula, ima već više od mesec dana :) Ali honorarno dok ne završim master...
Jao, da, kumo, mali je nemoguć :) Ja onakvo dete nisam srela dosad... Kažu i vaspitačice da mu ne mogu ništa... Strašno :)
Tako jednoj devojci klinac dolazio danima i danima u vrtić u supermen kostimu. Kaže mama ništa drugo neeć da obuče. I taj je pravio šou, kad dođu studenti na ispit, kaže ta devojka, prebaci ga u drugu grupu da ne pravi probleme.
Ne može 2 minuta miran da sedi u mestu, trči okolo, baca igračke, udara drugu decu... ništa mu ne mogu... A ostali kad vide da on trči, počnu da ga jure... Tako da kad god treba kod njih da imam čas, ja priželjkujem da on nije tu...
Hvala :) Pa nije loše, još se navikavam, radim sa decom u vrtiću, predajem im engleski, tako da je to šou program svaki dan :)
Super. Bolji su dok su mali, ovi po osnovnim i srednjim bi ti pamet pomerili. Samo napred, pa od sad samo da guraš na bolje. :)
Pa to, mora od nečega da se krene :) Hvala na podršci :)
Jutro
Jutro.
Dobar dan!
Dobar dan
ЈААААААААААА
SAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ЗАДЊИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Nisiiii!
Forget, da li se smirio onaj mali nevaljali? :)
E, nije dolazio ove nedelje u vrtić, odmorila sam se :D
forget, si počela raditi ?
Kumo, jel ti to imaš problema sa nekim nestaškom malim? :))
Jesam, Cokula, ima već više od mesec dana :) Ali honorarno dok ne završim master...
Jao, da, kumo, mali je nemoguć :) Ja onakvo dete nisam srela dosad... Kažu i vaspitačice da mu ne mogu ništa... Strašno :)
Ju, ju... :) Pa šta radi?
Tako jednoj devojci klinac dolazio danima i danima u vrtić u supermen kostimu. Kaže mama ništa drugo neeć da obuče. I taj je pravio šou, kad dođu studenti na ispit, kaže ta devojka, prebaci ga u drugu grupu da ne pravi probleme.
zadnji
Ne može 2 minuta miran da sedi u mestu, trči okolo, baca igračke, udara drugu decu... ništa mu ne mogu... A ostali kad vide da on trči, počnu da ga jure... Tako da kad god treba kod njih da imam čas, ja priželjkujem da on nije tu...
Bensedin u čajić, radi posao. :)