U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I ima jedna ljubavna :D
Once I go on the street and then I saw the girl, she's a beauty a beauty a beauty a beauty ....Oh she's wonderful.. Oh she's my baby oh yes she is...i love my baby, she's wonderful..
Onda je to u redu. :)
JA ZNAM ENGLEŠKI!
Ti si naš idol. :)
Cokula, nemoj sad da ti sastavim test da uradiš, pa da vidimo kako znaš engleski :P
Шаљи фмн :)
Имао сам на полугодишту први пут пет из енглеског након основне :)
А знам енглески од рођења буквално, и комп и филмови и све :) само никад граматику волио нисам :)
А знаш како разбијам енглески сленг ? ауууууууууууууууу
скидао сам навијачке енглеске филмове, типа касс, футбол фектори који су пуни тих сленгова :) и сам контао шта значи и сад дерем :) а готивим и бритиш аксент :)
АЈ КАААААААААААААААААААНТ
Jok, mali, jok. :)
ДАЈТЕ ТЕКСТ ДА СЕ ИГРАМОООООООО
Jok.
Veče d0br0
Cokuliću, ne pravi se važan :) Kad smislim nešto teško, poslaću ti ;)
No.
vratijo sam se da izdominiram
Nisi nam nedostajao, hnjohnjo.
smajlistoplace
e bili buraz, neki lik na battle net-u ima isti nadimak kao ti, da vidis kako sam se ponadao pre neki dan da si to ti, kad odgovara ovaj "what language is that?" tiho sam suzu pustio
:((((((
ZASTO BOZE
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjj :(((
Stigoh!