Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Cigani koliko košta ABA liga?
    Sve ste kupili ali naša priča nema cijenu. Jebat efempeove!

2. Ви сте толико смијешна групација да бих умро од мишићног тетануса кад бих вам се смијао.

3. JEBI IGOKEUUU BE !!!

4. Možda i jedina stvar koja je potpuno pozitivna na celom ovom finalu kupa je ponašanje samih igrača oba kluba, koje je bilo stvarno vrhunsko s obzirom na otrov koji se nadvio oko ove utakmice i vatru koja se pokazala na terenu. Hladne glave, uz neke najminimalnije skoro neprimetne čarke koje su potpuno normalne, sa uvažavanjem i respektom jedni prema drugima, nisu dozvolili da padnu na ispitu na kom su sa najgorom ocenom pali navijači, štabovi i uprave klubova.

Edin je ipak bio na pola metra od terena. :)

http://www.mondo.rs/s278250/sport/Cekajuci_kos_u_Kragujevcu.html

...Jer pola dana kasnije u praznoj dvorani Jezero glavu su izgubili i igrači. U barem tri situacije nakon vrlo grubih faulova samo pravim čudom nije došlo do opšte tuče. Komentatorska pozicija nam je bila na pola metra od terena i vjerujte tenzija između dva tima je potpuno pomutila razum nekim igračima, a samo 12 sati ranije zajedno su se zagrijavali na jednom košu...

AJMO PARTIZANE!!

5. Cokula u buduće da prijaviš kada naučiš novu frazu.
    Umrijeti od mišićnog tetanusa, vrlo impresivno.

6. Има ли преноса на Ертеесу ?

7. хахаха тако је џони издоминирај у старту тему сасеци их у корену лоло

8. Cokula u buduće da prijaviš kada naučiš novu frazu.
    Umrijeti od mišićnog tetanusa, vrlo impresivno.

Cokula je to naučio u 1. srednje, i to ne mjenja činjenicu da ste smješni do bola.
    I BABA MI JE MEDICINAR! JA ZNAM!

9. Vjerujete li vi u to da je sve kupljeno ? vjerujete li u ono što vam servira uprava i svinja ?

10. Prođe od tada godina mnogo ja još mrzim te lolo
    Imaš PVT oko moje čakarasto.

11. Pa ako vi možete da verujete da je partizan kupio svih 5 titula u fudbalu što mi ne bi mogli ovo lolo
    Čitam Ćokija kako su buni što su ga veđali sa tribine i prosto me sramota od tog čoveka.Ko da zvezdini navijači (koji su vrlo obrazovani i kulturni momci kako ćoki kaže) ne vređaju Duleta.

12. Кад се игра ово?
    ПС: ЈЕБЕМО КАРАМО ГРОБАРИМА КИТЕ У УСТА СТАВЉАМО

13. Meni najsmešnije to kada vi nešto pevate kako jebete i karate, a u pola sportova niste imali više od tri godine kada ste poslednju titulu videli. Možda karate sami sebe jer drugo ništa niste karali. Jebote, imam 32 godine, a išao sam u srednju školu kada je pokojna zvezda uzela titulu u basketu, a u osnovnu kada je uzela u vaterpolu. Koliko je to jadan klub upšte....mislim dok je postojao.

14. Dobro Džoni ne moraš odma tešku artiljeriju ololololo
    A i nemoj tako gledaju kasete, pa snimili su i DVD kad su prošli put uzeli kup a i na youtubu sad mogu da nađu svašta da se teše ololololo

15. http://metro-portal.hr/img/repository/2008/08/web_image/novinar.jpg

Novinar: I kako ti je izgledala poslednja proslava titule u košarci na kojoj si bio?

http://www.sportskacentrala.com/fudbal/navijaci/split-zvezda-navijac.jpg

Navijač Efempea: Proslava čega u košarci?

16. Ja bi se ubio kada bi mi odgovor na pitanje "Ko je najveća legenda vašeg kluba u proteklih 20 godina?" lagano bio "Goran Jeretin" hnjo hnjo hnjo

17. Trpaj Dzoni boraniju...

18. Jebote, imam 32 godine

Имаш 32 године и крстиш Звезду у Фмп. Да да да да

19. Problem je što, šta god da im napišem nije ni blizu onoga što su oni doživeli od nas. Čak se i glavni čovek kluba za koji oni navijaju potpuno pravilno izrazio. TORTURA!!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.