Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. ĐEMS SKUNI PEN! NE OVAJ! SKUNI!

TUNDŽI AVODŽOBI BRE!

2. Prvo o Čoviću ne mislim ništa dobro, kao uostalom ni o jednom političaru, ali zanimljiv fenomen je da su grobari počeli da ga pljuju tek prošle godine, a tek ove da ga "šalju u zatvor". A vezali smo tek 2 pobede. Kapiram da će posle sutrašnje da bude viđen za Hag.
    Dobije nas Galata, grobari kažu: Eto, samo stisneš Rakoča, i Zvezda je 0.
    Izgubimo od Švaba, i stiže novi zaključak: Samo pustiš Rakoča da da svojih 20+ poena, a ostale zaustaviš.
    Važno je da znate recept kako da nas pobedite, a imate i sistem pride!

3. Dajte ljudi , prozivajmo se, zajebite "argumentovanu" spiku, ko zna kad ce tema biti opet otkljucana :) e da, umal ne zaboravih
    PARTIZAN SAMPION!
    NE POMAZE KURVI NISTA A MNOGO JE ONA HTELA, TITULA JE CRNO BELA!

4. ЈЕБИ СВИЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕ; ГРОК ГРОК ГРОК, МИИИЦ, МИИИЦ

МИ ИМАМО РЕЗЕРВОРА ДОГА!

5. Vidiš zato ja kažem da si mnogo mlad.

Чекај Џони. Прозиваш за овај бојкот. Речено је да се бојкотује управа и такмичење. Дошла је управа која зна шта ради али и даље нећемо у лигу са усташама.

Ne prozivam ja bojkot, jer ga nema. Evo večeras ćemo da vidimo koliki je to "bojkot". To što svi dođete, navijate, a ne ponesete jednu zastavu i nije bojkot.
    A tvoji stariji mogu da ti kažu, mada je pitanje da li su i za to izmislili neku iskvarenu verziju za vas klince.
    Rekao je vama Partizan da ne idete s tim ustašama da igrate basket, a vi ste najviše kenjali kako ste za to. Mi nismo ni igrali tu ligu dok nas nisu ucenili "Nema jadranske, nema Evrope". Tripovali hrvati da su neka sila, a vi putovali na finlale prtiv zadra, sećam se prozivaju me ortaci iz kraja kako oni igraju Jadransku, a mi neku buđavu srpsku ligu. Tim rečima. Da je niste ni vi igrali i da se niste složili, ne bi mogli ni nas da ucena, ali vi samo suprotno od nas, pa makar i ne bili u pravu.
    Dobro, hrvatima se ogadilo što je jadranska dokaz postala koliko je naša košarka iznad njihove trenutno i hvala Dušanu Kecmanu na jednoj lepoj šamarčini koju im je opalio na sred purger sitija, ali nemoj mi sada te priče o bojkotu "ustaša" kada ste trčali da igrate sa njima prvi odavde.

6. Danas Partizan dobija žeru po ušima....
    Nagradno pitanje...da li se vladavina Partizana poklapa sa vladavinom demokrata u Srbiji?

7. AJMO CRNO-BELI
    UMRO JE TUĐMAN FRANJA
    ĆUTAĆEMO JEDAN MINUT
    PRECEDNIKU PARTIZANA!

8. Nije novi recept. Rakoča treba pustiti, naravno ne u smislu pustiti, već čuvati normalno pošto će on dati 20 i više pa će dati. Treba čuvati ostale, jer Rakoč sili šut i mnogo promašuje.
    Čovića ne volim već mnogo godina i to nema veze sa vama Dože. Zna se ko je on i šta je on. Ne volim ga još od tamo devedesetih.
    Ne pogađaju me vaše dve pobede, barem ne u smislu da sam u panici zbog Ćokija i tako to, jer iskreno, ako smo se napobeđivali nekoga, onda samo se napobeđivali vas, a legendarno visoke pobede protiv vas su posstale neki standard.
    Možeš li zamisliti da se pobeda protiv vas i ne slavi više i možeš li zamisliti osećaj kada je pobediti vas postalo kao pobediti recimo Vojvodinu. Ne možeš, niste bili u tom položaju.
    Meni je čak i drago da je malo ovako. Samo da ne bude igrica kao u Kragujevcu. Igrajte basket, a to je sa Čovićem nemoguće. On je ladno prošle godine procenio da će nas sjebati klizavim parketom. Koji konj. Te procene su ustvari smešne i na takve igrice mislim. Pobedite ljucki u nedelju ako možete, pobedite i na F4 ABA lige ako možete ljucki i našu lgu dobote ljucki, bez igara i ja nemam problem sa tim uopšte. Meni je moj KK doneo stvarno mnogo lepih stvari tokom godina i nauživao sam se u hali gledajući najveće tekme. One koje vi poredite sa Galatom ono u ULEB kupu, a ne mogu ni da im prismrde. Baš najveće. Samo to uradite ljucki, a ne dva dana da se igra, ne da drmate koš i tako ta sranja.
    Mada možda je bolje ovako jer kada ovom vašem klubu budemo kucali poslednji ekser u kovčeg, zanima me kako ćete se ponašati tada. Biće to za psihijatrijske udžbenike.

9. da li se vladavina Partizana poklapa sa vladavinom demokrata u Srbiji?

I opet izvrtanje istine. Demokrate su masovno bile kod vas. I dalje su. I Ćoki je demokrata samo da znate.

10. Čović nije demokrata, on je "poslovan čovek". Tako u svetu zovu kriminalce. Inače, u politici se ljudi dele na ove i one pred svetom, ali kad političari stanu jedni pred druge tu prestaju ideološke podele, i nastaje sujeta, prestiž i ko ima veći, i to se dokazuje, makar i na štetu, kluba, grada, države. Niko me ne neće ubediti nikada da je dugogodišnja vladavina Partizana bila isključivo vezena za sport, jer nije. Vezana je dobrim delom za politiku. Isto tako, i ovaj naprasan opaoravak Zvezde je vezan politiku, a Partizan će lagano dole ako par mudonja bude tako htelo. Džaba vam i ljudi u savezima, upravama i bilo gde drugo. Jedna ili dve godine bez evrolige će izmeniti mnogo stvari.
    Uopšte mi se ne sviđa takva situacija, ne sviđa m i se ni situacija kod nas u RS da odjednom Igokea postaje megasportski centar, jer to je jedno selo čoveče, i to sve na račun ljudi odavde - Je l ja zato plaćam PDV pička im materina? Je l mi zato struja za januar 65 evra?

11. OOO VI STE STOKA, RUGLO GRADA I SRBIJE
    ODANI STE VASEM KLUBU ALI ZA PARE
    KAD VAS NEKO DIRA VI ZOVETE ZANDARE
    PICKE GROBARSKEE, PICKE GROBARSKE.
    kako ide grobarska verzija indija pakistan?
    i ova mi nije losa:
    svako dete zna ceo grad to zna da ste picke vi da su vam vodje sve murijaaa..

12. AAAAJMO CRNO BELIIII
    PRECEDNIK TADIC VISE NE VLAAAADAAAAA,
    SLEDECU TITULUUUU CETE VIDJEEEET,
    KADA UMREEEE VUCIC ACAAAAAAAA!

13. хјахахахаха џони, први пут да ме нешто твоје са овим шизењем насмеје :Д

није више трансфер блама, браво :Д

ЈЕБАЋЕМО ДУЛЕТА!

14. EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO!

Iz izvora bliskih Ćokiju, saznajemo da se utakmica neće završiti danas već će se igrati tri dana.

Prvi dan će biti odigrane 2.5 četvritine, dok će u ponedeljak, jelte, biti odigrana 1.5 četvrtina.

Meč dublova na programu je u utorak.

15. da je dugogodišnja vladavina Partizana bila isključivo vezena za sport, jer nije. Vezana je dobrim delom za politiku

U Evropi dokazano da nije.

A inače, ako ti Dule Vujošević i Danilović deluju kao demokrate onda do jaja.

16. Isto tako, i ovaj naprasan opaoravak Zvezde je vezan politiku

Ne možete da se merite tek tako sa svime što smo mi uradili i ne možete da poredite. Niti smo mi ikada pali toliko nisko, niti ste se vi ikada popeli tako visoko.
    Kao što sam mnogo puta rekao, još mnogo mleka morate da popijete za to, ali problem je što nemate vremena.
    Mnogo je ovo vaše bolesno, a greške iz prošlosti vas ništa nisu naučile.

17. Džoni, mislim da na ovo gledaš skroz navijački.
    To što navijam za Zvezdu, nikad nije umanjivalo moju želju da Partizan što dalje dogura u Evropi. Hoću da ti kažem, da ako se neko zainati "gore" može od Partizana da napravi sličnu propast kakva je zadesila Zvezdu, može da režira situaciju da baš navijači Partizana teraju tog istog Vujoševića i Danilovića, jebu im majku, udaraju i "zavode red". Naravno put ka tome vodi preko par vezanih poraza od Zvezde, ne, ne, od FMP-a, ne, ne, od Miki Mausa, ne, ne, od Rudarsko-geološkog instituta, ili bilo koga u kome će navijači Partizana prepoznati najvećeg protivnika, a to je Zvezda i možete da je krstite kako god želite.

Večeras navijam i mislim da momci imaju motiv da pokažu grobarima da su im bile bez veze izjave posle finala kupa.

18. Veliki pozdrav za Kurajbera, čoveka koji više mrzi Zvezdu, ili TATICZvezde, ne, ne, od FMP-a, ne, ne, od Miki Mausa, ne, ne, od Rudarsko-geološkog instituta, ili bilo koga u kome će navijači Partizana prepoznati najvećeg protivnika, a to je Zvezda i možete da je krstite kako god želite.CITAT nego što voli partizan... :)
    Ili sam ja bar tako ukapirao... Isto kao i u prošlu nedelju, da pobedi bolji, evidentno je da je to Zvezda, al ajde, a po mogućstvu da se igra jedan dan, da ne bi grobari imali razlog više u slučaju eventualnog poraza...

19. ALO NE SPEMUJTE TEMU SA TIP POSTOVIMA!

EFEMPE UMIRE
    EFEMPE GASI SE
    A VI KUKATE
    ZA LIMENKE PROSITE
    PIČKE FUZIONISTIČKE

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.