Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. ja sam bio, iz prve ruke da ti kažem da lupaš... nego jes ti bio jedini onaj što je u bijeloj loži sjedio ko pička?

Nisam, sedeo sam u sred vase rulje. Na cosku, kod A ulaza.
    Odrali ste nas u navijanju, pogotovo kad ste na 7 sekundi pre kraja imali +6. Tresla se hala.

2. e to je već bolje... a što ne spomeneš vaše navijanje kad smo mi izašli iz dvorane? to nisi vidio ili?

uostalom, JEBI GROBAREEEEE... je l zato služi tema, da pišamo sad po vama?

3. Hahaha 100 Grobara u jednom momentu bilo glasnije od pozorišta koje bojkotuje :D

A najjače je kad ovi pričaju o prošlim sezonama...

Pa niste vi tada pratili košarku, okle vi to sve znate? :D

4. Odrali ste nas u navijanju, pogotovo kad ste na 7 sekundi pre kraja imali +6.

meni bitno da vi nikada necete napraviti atmosferu kakvu mi pravimo na Marakani
    tacka kada je u pitanju navijanje
    u basketu ste dominirali prethodnih 10 godina, normalno da imate vise pristalica i iskustva u kosarkaskom navijanju, ali ko ne ode na sever Marakane ne zna sta je navijanje

5. Loše se sećaš, dobio vas je i FMP sledeće sezone. Al opet kažem ti, nek se nastavi malo i priliv para Zvezdi pa da vidimo kako će da bude za nekoliko sezona. I ne mora čak ni 80:20 kao što je ranije išlo u vašu korist. Bar da smo ravnopravni pa nek pobedi bolji, biće bolje i za reprezentaciju valjda, jer Tepić i slični ne sijaju baš nešto...

6. Jedete govna mnogo. Ko tepa Covicu?

Pa vi.

Vidiš kako vas Čova jebe posle godinu dana

Čova

Cova, hehe.
    A tu gresis. ja na fudbal ne idem jer je Djura lopuza u fotelji. Boli me kurac sve i da Ligu sampiona osvoje.

A vi u stvari navijate samo kad vam ide. Bojkotovali ste KK dok smo vas karali, sad kad vas je FMP preuzeo, i imate mnogo bolje rezultate, opet ste "verni i fanaticni navijaci"

Evo ovom prilikom ti obecavam da necu navijati za klub Partizan ako ga igrom slucaja nekad bude vodio Ceda, Djilas, Canak, Pajtic, Seselj, Djindjic ili bilo koji drugi "dokazani politicar" , a pogotovo onaj koji najvece pare opere preko KiM za koje se limeni stub srbstva toliko godina bori. Jes da se nikad nece desiti,al evo obecavam ti. Ako adresa mog kluba ne bude Humska 1, necu se nazivati navijacem tog vestackog projekta.
    pa makar navijao za KK PARTIZAN u opstinskoj ligi Palilule protiv Palilulca.

7. Loše se sećaš, dobio vas je i FMP sledeće sezone.

Pa da, Hemofarm pa FMP, to sam i napisao -.-

8. Evo ovom prilikom ti obecavam da necu navijati za klub Partizan ako ga igrom slucaja nekad bude vodio Ceda, Djilas, Canak, Pajtic, Seselj, Djindjic ili bilo koji drugi "dokazani politicar" , a pogotovo onaj koji najvece pare opere preko KiM za koje se limeni stub srbstva toliko godina bori.

pa jesi navijao za IGOKEU, dok vam je mile dodik i vedrio i oblačio, zajedno sa bokijem? a?

9. Гази, о каквом навијању ти причаш кад Делије нису организовано ишли на утакмицу ? Зашто вас толико дрма комплекс, нисте ми јасни никако. Не разумем како неко има образа да кења о навијању после прошлогодишњег силовања у финалу када сте ви били домаћин. Да се подсетимо: http://www.youtube.com/watch?v=m10qZlfBgx0

Милион светлосних година смо испред вас што се тиче навијања.

10. Djindjic ce tesko voditi Partizan. Bas tesko.

11. biće bolje i za reprezentaciju valjda, jer Tepić i slični ne sijaju baš nešto...

TAKOE! Rakoc i Katic u repku. Jebes Krstica i Teodosica. Jebes Savanovica, dajte nam Simonovica. I pod hitno dati pasos Nelsonu i Skotu!
    I sa druge strane obavezno Bertansu, Westermanu i Gordicu..

12. @ Gazim ne mislim u tom kontekstu al bar da se podigne malo prasine kad se igra derbi u kosarci,a ne da svake godine Partizan dobije sve redom,publiku boli kurac da gleda.

@azza ne mozes da gledas samo zadnju dekadu Partizan je uzeo Evropu 91/92,realno je bio jaci klub od nastanka i iznedrio je najvece igrace srpske kosarke,e sad npr. ko je zasluzan sto su se Maric iz picke materine i Mekkejleb iz kurtalica obreli u Partizanu i posle toga postali najbolji igraci sezone,mogli su i drugi timovi da ih kupe,bili su u najbolje 4 ekipe evrolige.

13. pa jesi navijao za IGOKEU, dok vam je mile dodik i vedrio i oblačio,

Bogme, i tad je adresa mog kluba bila Humska 1. Nikakvi Zupanjci, Zeleznici i ne znam ti ja kojekakve fabrike metalnih proizvoda.

14. TAKOE! Rakoc i Katic u repku. Jebes Krstica i Teodosica. Jebes Savanovica, dajte nam Simonovica. I pod hitno dati pasos Nelsonu i Skotu!
    I sa druge strane obavezno Bertansu, Westermanu i Gordicu..

Krstic je prvi i kapiten, nema dileme, ali ko je drugi centar? Meni se povraca kad vidim onog Paunovica. Katic bi mogao da bude drugi centar repke, odgovorno tvrdim. Smatram da repki fali jos koji iskusniji igrac poput Rakocevica. Imamo jos Keselja, Savanovica, Bjelicu i Macvana i eto ti vise od pola ekipe.

15. Кењајте ви колико хоћете, али МОЈ клуб, како год га ви звали, је победио ВАШ.

ЈЕБИ РАШКО ГЛУПЕ ГРОБАРЕ

16. Hahahahhha, Raško Katić odigra dobru utakmicu jer su naši centri debili (MUSLI!) i odmah za reprezentaciju? xD

AAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA

17. ЈЕБОТЕ, КАКО СТЕ ВИ ЈАДАН КЛУБ КАД ВАС ЈЕБЕ ЕФЕМПЕ.
    ЈЕДАН МАЛИ ТИМ ИЗ ЖЕЛЕЗНИКА НАТРПАО БЕОГРАДСКОГ И СВЕТСКОГ ВЕЛИКАНА, ЕЈ!
    лоло.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.