Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. газимудо, јел патиш? јел ти криво? јел била покоја сузица :3 ?

едит: http://62.212.73.69/oie_upload/images/17232516BrBU09i4A/17232250kQV3n8S2.gif

2. Nije bilo suza. Bilo je osmeha. Video sam iz prvog lica koliko ste vi ustvari napaceni, Pa ni 15 derbija za redom nece oterati traumu iz vase glave!

I da, nesto su vas nadjacali MURIJA I SLJAM iz coska? Ahahahhahaha

OOOOO MI SMO EF EM PE
    KAD VODIMO , SVE JE O KEJ

3. Priznajte da su vam sijevali fleševi na onih +15 za nas? :D

4. Skocko, da si samo video te face na +15 za nas.

5. дадада, ви сте кул, ви се зезате и кад губите, намештен је меч, звезда је државни пројекат... ајте бре, не брукајте се више

6. Jbg, mnogo je godina trajao sex :D

7. jer trofeji se dižu u maju.

I prasići se kolju u maju....ako me razumeš :)

8. Polako, limenke, ima vremena, pitaćemo vas mi još neke stvari ;)

9. A taj seks je počeo s Beočinom a? Pa preko tuče s Hemofarmom, sramotnog faula u napadu pa koša Šćepanovića koji je za sekund pretrčao ceo teren, do Drobnjakove trojke sa tribine, sve u kombinaciji sa gepekom. De ne brukajte se leba ti, pa takva dominacija se viđa kad navijači poteraju sudiju preko kukuruza u Fk Metlić protiv Fk Grafičar iz Zablaća. Sad kad je došao malo naš red, onda vam krivi svi zbog malog budžeta. Suzica mi u oku zaigrala.

10. CIGOSI, ne letite previse visoko, bojim se da necete preziveti pad.

11. Tek je CZ pocela polako da oslobadja "zadnji trap",moraju jos dugo da otcepljavaju,ipak je dugo vremena bio zaptiven. Tekma je bila bas dobra i ok je da se derbi podigne na visi nivo,bolje svakako po srpsku kosarku.

12. Jes', i aba ligu smo gepekovali, i evroligu smo gepekovali, ma sve :D

13. Jes', i aba ligu smo gepekovali, i evroligu smo gepekovali, ma sve :D

Pobednik aba lige je dve godine bio FMP, naravno vi ste i tad osvajali našu ligu. Tad je bila bitnija po Evroligu nego sad. Inače i tih prvih par godina u Evroligi ste imali sve poraz do poraza. Al kad neko uzima najbolje igrače iz zemlje 10 godina zaredom valjda je logično da ćete ostaviti nekog da valja i napraviti neki tim. Vidiš kako vas Čova jebe posle godinu dana, a vi ste imali 6,7 da se tako uigrate. Samo polako :)

14. bolje svakako po srpsku kosarku.

Bogme ako ce na Rakocevicu, Westermanu, Bertansu, Nelsonu, Skotu, Smitu i Katicu, da se formira napredak srpske kosarke, ne pise nam se dobro.

15. Gledati cigose kako tepaju Covicu - siguran pokazatelj da si izabrao pravi klub.

16. E ljudi, posto niko od vas nije bio na utakmici ,reci cu vam samo jednu stvar, onako info iz prve ruke.

ja sam bio, iz prve ruke da ti kažem da lupaš... nego jes ti bio jedini onaj što je u bijeloj loži sjedio ko pička?

17. Prvi put kad smo igrali u Jadranskoj ligi, meščini sezona 2004/2005 uzeo nas je Hemofarm u finalu, sledeće nas uzeli vi u finalu, i onda je počela dominejšn dok nisu nekako namolili Makabi da nas skine sa trona...

Tako da PSSSSSSSSSSSSST.

18. Gledati cigose kako tepaju Covicu - siguran pokazatelj da si izabrao pravi klub.

Jedete govna mnogo. Ko tepa Covicu? Ja sam lepo rekao da me zabole za politiku u sportu dok igra i rezultati lice na nesto. A ti kao ne bi navijao za Partizan, narocito u derbiju, da na celo dodje neko govno kao sto je Covic kod nas? Niste ni vi cisti, nikada niste ni bili, bas kao sto je kod nas. Mnogo je tu muljanja, niko od nas nije srecan sto Covic kolo vodi, ali navija se za boje, tim, igru i rezultate, a ne za Covica ili Vujosevica. I ako se nekada poseremo po nekom od njih, i treba, muljatori su obojica. Vujosevic nema blage veze, bili ste uber jaki proteklih 10 godina jer ste finansijski izdrzavali dosta transfera i dobijali pare od ucesca u top 16, top 8, jedne sezone i u f4. Sad je nama kapnulo, pa smo mi zapazeniji. Tako to nazalost ide.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.