Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. ајдемо опкладу мађијо! ако добијете, ја обећавам да ћу на следећем восу, где будемо и ти и ја, носити гробарски дрес, исто очекујем и од тебе ако ми добијемо (цигански да носиш)... може?

Pala opklada, ajmo Đone, sad da te vidim tico... :)
    Znajući njega uplašiće se, a pročitah da vam ne igra "Luče" koje je prošli put omašilo 4 slobodna bacanja za redom... :))) Kaže još ga boli guza...

2. ahahahahhahah

Nijedan Grobar neće navlačiti ta gomna na sebe :D

3. Čekaj, a što on da nosi ciganjski dres, baš nema negdje FMP-ov da se uzme???

4. ако си убеђен у победу, шта је онда то за тебе, знаш да нећеш обући, а избламираћеш ђембелог веприкона у вашем дресу, јелте? :3

да си тако сигуран, ценим да би прихватио... може и у пиво, како хоћеш

5. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o0LPjaUudEc
    Evo ga jedan Franjevac bio na transferu, mada to za grobarčiće nije ništa novo...
    MI GROBARI VOLIMO PRASE, I DAJEMO MU PLATU! NISMO KAO ZVEZDAŠI KOJI BI SVINČE DA KOLJU!

6. Pivo svakako. To prihvatam. Dres ne.
    Veruj mi da ne bih prihvatio opkladu za dres čak ni ovih 15 godina što vas uništavamo gde god vas vidimo, u svim sportovima lolololo

Koja ste bre ponižena niža rasa!!!!!!!

JEBI LIMENKE!!!

7. Дуге језике имају ови гробари... Вечерас ће им служити да лименкама лижу скротуме.

8. A ladno se i klade Skočimiše je l' vidiš lolololo

A to je kada ćutiš 15 godina....nakupi se sveg tog čemera pa samo kulja iz tebe. Mada znate limenke da će ovaj put kada se budete gasili mnogo više da boli? Ma znate. Imate iskustva iz ostalih sportova.

9. A đe ne znaju, gase se već 5 put u zadnjih 7 godina :D

10. Mogu da predaju predmet "Osnovi gašenja kluba" na Fakultetu za Gašenje Torturisanih i Izmalerisanih Sportskih Klubova. Skraćeno FGTIK lololo

11. http://memecrunch.com/meme/IILF/navijaci-pace-ili/image.png
    Grooo(k)BARI, jel me čujeteeee!!! Vi ste pičke najvećeeee!!!!!

12. Можда ћете бити најпопуларнији и највећи клуб кад се угасимо, али тај дан је далеко. Надајте се.

13. Још три и по године и ето вас поново!

14. Ako ne bude Lučić igrao, gotovo e. Još nema jednorukog crnca više u ekipi Partizana, da lijepi blokade. Biće silovanje crno-belih čmarčiča.

15. Biće neizvesno, biće +20 za Partizan.

16. http://www.dodaj.rs/f/z/ZE/1taHN4t4/dule-vujosevic.jpg
    Dule našao novi posao, počinje sa radom odmah posle tekme večeras, jer i sam zna da će da izgubi.

17. Сутра опет очекујте наслове у којима крме говори да смо државни пројекат.

18. И да победимо и да изгубимо, то ће да ради. А хоће ли да се прекине утакмица ако га буду вређали?

19. али тај дан је далеко. Надајте се.

Kako daleko, pa jednom godišnje se gasite. Dobro, ovaj put ste se baš ugasili, više niste ni isti klub, ali kada uzmeš ukleto ime, ugasićeš se svakako.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.