Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Узалуд труд, џаба вам све,
    и власт вас гура, ал' опет не иде..
    Дош'о је крај мој цигане,
    Ништа од титуле ни ове године!
    Вучић, Човић и ФМП,
    АРАПИ, РУСИ, ПОМОЋ ДРЖАВЕ
    Умире нада готов је сан,
    шампион је опет ПАРТИЗАН !!!!

2. Ja pristajem na opkladu.
    AKo Partizan pukne nosicu dres FMP-a ceo dan, al ako mi dobijemo , Cigos da nosi Partizanov dres. Al naglasavam, dres FMP-a. zvezda sa ovim danas nema nista zajednicko, osim navijaca koji nisu ni svesni za koga navijaju!

3. Што сте који мој курац ставили "Црвена Звезда" у наслов ако је клуб ФМП?

4. Zato sto niko ne moze da zabrani FMPu kako ce da se zove!

5. Е па, караће вас ФМП и болеће вас много.

6. Bacje, oces se opkladimo, pa da nosis po Kosjericu grobarski dres 1 dan :)
    Ja placam pice, vodicu te svuda :D

7. http://kapiten.rs/kosarka/%CB%9Dpionir%CB%9D-nece-biti-ispraznjen-zbog-skandiranja/

OPAAAAAAAAA!
    UZBUNA U ZVEZDI - RAKOC NECE IMATI VREMENA ZA HIPERBARICNU KOMORU UKOLIKO SE UMORI A "UGLEDNI MOMCI VODJE NAVIJACA" RESE DA PREKINU UTAKMICU.

8. UGLEDNI MOMCI VODJE NAVIJACA

Ne zaboravi da su obrazovani i kulturni lolo
    JEBAĆEMO FMP

9. Jebote, gde je obraz? Meni to nikada neće biti jasno. I kada bi se desilo nama da 15 godina budemo kanta za pišanje u nekom sportu mi nikada ne bi rekli da ne pratimo košarku, da nije bitna i sve ono što su pričali, a onda se palili.

Bili bi ljudi da ste se uvek palili pa kada je došlo vaših 5 milisekundi da se radujete, ovako ste kao pičke bežali od naših prozivki i sada delujete.....bez grama obraza.

EDIT: Hvala ti Bože što sam Grobar. Hvala ti Bože što nismo kao oni.

10. Šta je sad, vi biste prekid na povike "SVINJO DEBELA"... šta vam je, šamioni?

11. Ma kakav prekid. Neka viču šta hoće. Mi to parodiramo vaše pokušaje prekida poslednjih godina lololo

Bole Duleta tuki za povike sa tribina. Nisu svi kompleksi k'o čović.

Meni nije drago zbog vas kada vas budemo ugasili opet, mada i vi se niste pokazali ovih godina, nego zbog njega. Biće mu mnogo gotivna faca kada se bude sve rušilo.

12. Najveca razlika izmedju Grobara i musavaca je sto musavci nikad nece moci da imaju pesme poput

"Mi volimo, mi bodrimo SAMO JEDAN klub na svetu celom..."
    "SAMO JEDAN klub, samo jedan grad..."
    ".. gde god ti da igras tu su tvoji grobari , SAMO TEBI verni , SAMO TEBI odani.."

Kakav je osecaj ici na utakmice samo zato sto se nadas da ces prekinuti dominaciju Partizana?
    Kakav je osecaj prekinuti utakmicu samo zato sto vidis da ne mozes da pobedis, a "mnogo si jaci"?
    Kakav je osecaj izbaciti transparent "Covicu legendo"?
    Kakav je osecaj biti limeni "stub srBstva" a bezuslovno podrzavati coveka koji je oprao milione na srbskom Kosmetu"
    Kakav je osecaj zalaganja za coveka kog je vasa najveca legenda hteo da ubije od batina?
    Kakav je osecaj prozivati Duleta da je svinja debela kad je rekao da navija za TVOJ tim?
    Kakav je osecaj kad pomislis sta bi vam sve uradio da nije Delija?

EDIT:

Predražinjo
    Šta je sad, vi biste prekid na povike "SVINJO DEBELA"... šta vam je, šamioni?

Mi ne bismo, zato smo i rekli da se dogovor oko toga odlozi za sledecu sezonu :p

13. Koliko su se samo srozali kao navijači. Mislio sam da ne mogu niže nakon onoga pto nisu smeli da idu u Novi Pazar pre par godina, ali dokazaše da mogu niže.

GASI LIMENKE!!!!!!!

14. NEMOJTE DA STE NERVOZNI GLODARIIIII...EVO PUŠTAMO DA NAS ZOVETE ZVEZDA AKO NAS POBEDITE, A AKO IZGUBITE MOŽETE SLOBODNO DA GOVORITE DA VAS JE DOBIO FMP DA VAM BUDE LAKŠE OOPAAAAAAA

15. Kakav je osjećaj biti glodar koji zna da će večeras biti nataknut neomaćen kolac?

Kakav je osecaj zalaganja za coveka kog je vasa najveca legenda hteo da ubije od batina?

To bih mogao i ja tebe da pitam. Ipak vaša najveća legenda je na Mirogoju.

16. Људи, иста ствар као и у фудбалу, били сте брутално силовани доста дуже од петнес година. Сад је дошло ваше време у фудбалу, наше у кошарци, ваше у рукомету, наше у ватерполу. Помирите се с тим.

17. А је л' лименке потону кад упадну у базен?

18. Сад је дошло ваше време у фудбалу, НАШЕ У КОШАРЦИ, ваше у рукомету, НАШЕ У ВАТЕРПОЛУ. Помирите се с тим.

Zaključi čovek na osnovu dva kupa osvojena posle šurnaest godina. Ahahaha

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.