Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Seks, kazu ljudi, da je mnogo vazan
    da je to osecaj lep i mnogo snazan
    i da biram od grobara ili Klaudije Sifer
    jeb'o bi prvog makar im'o triper

2. ЉУБАВ СИ МИ ЈЕДИНААААААААААААААА
    ТИ СИ МОЈА СУДБИНАААААА

3. Jel tebi dobro?! Junoša rokne njega u prvom poluvremenu, rokne Lazića u drugom, i posle opet Subotić seljak?! Idi mešaj malter molim te.

I zato što ga je rokno treba da se obračunava i kreće da se bije da nije dosuđen faul i da ga razumem

4. Al je mudonja ovaj mutavi debil, gađao loptom i pobegao u mišju rupu da se sakrije odma. Pravi si huligan bravo, bravo.

Ali gađanje Duleta loptom je nešto najsramnije što sam video u životu

Najciganskiji potez mora da bude u vlasništvu cigana, kako drugačije.

5. Ovdje bi neki kvalitetan trol došao ko budali šamar.

6. Оно су најјаднији навијачи на свету. Ја сам гледао утакмице кад смо ми губили, све је грмело од ''када не будеш први ти'', 2мин пред крај 20 гробара надјачали пар хиљада мусавца хаха

Реално у праву си, да је бар ове сезоне био неки дерби где је наших 300 СИМПАТИЗЕРА надјачало свих ваших седамнаест навијачких ФРАКЦИЈА не само последњих 2 минута, већ добар део меча, могао бих да ти одговорим на ово... :)

7. A gađanje duleta je posebna priča...

8. Реално, дувај га.

9. хахахахахахха

10. Реално, дувај га.

Хахахаха која немоћ...

11. Zar ga je on gađao? O Bože. Čekaj da otpratim to na tviteru.

12. Ово је убедљиво најнебитнији дерби ове сезоне, и ако је морао један да одигра лоше, или да сјебе онда је супер што је то баш овај. Очајна партија наших, тројке 3/20 бацања исто очајна... Свака част Партизану на победи, кад год је требало ми да запнемо нисмо успевали, а њих су повукли Ловерњ и Гордић. Ја уопште, али баш уопште нисам забринут због овог пораза, јер не можемо поновити овако лош меч,и и даље сам сигуран да смо квалитетнији од њих.

+1

Реално у праву си, да је бар ове сезоне био неки дерби где је наших 300 СИМПАТИЗЕРА надјачало свих ваших седамнаест навијачких ФРАКЦИЈА не само последњих 2 минута, већ добар део меча, могао бих да ти одговорим на ово... :)

Шукно.

А онај мајмун из курира је испао кретен, шта који курац има да гађа било ког учесника меча, а поготово што је овај (једном, за промену) ушао да смири страсти.

Честитам вам на победи.

13. Него и мене мало брине оно што је Запата писао... Гордић био најбољи, јеботе.