Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. U opštoj tuči dobili cigani.

Što je normalno, oni su očekivali ovu tuču sa očito teledirigovanim sudijama.

Užasna košarka ko onomad u kupu.

2. Namestilo se ljudi, Rakoc odigra dobro jednu tekmu u 23, zadnju dobru je odigrao protiv Sirokog u oktobru lolo...mnogo promasenih bacanja za Partizan i ocajan sut za tri...Partizan je iz komicnih situacija davao poene u 4/4, ako ceo realno...mada je i Zvezdu kenjalo...2 trojke od table...lol

3. Čudo zli Dukljanin nije tražio tajm-out na kraju... Ne mogu da verujem da su trojke odlučile pobednika, mnogo nam je bio loš šut za dva poena...

4. JEBAĆEMO VAS PRED VAŠIM NAVIJAČIMA JEBI GLUPOG ĆOKIJA I KLUB IZ ŽELEZNIKA

5. Nevera da smo stegli odbranu onako, fenomenalnih 40sak sekundi, kad bismo takvu odbranu odigrali 20 minuta, onda bi bilo odlično. A i sudije manje da seku... mnogo bre nekih glupih kontakata sudili faul.

6. Al Cokulić ja pobijedio, 3 mjeseca najavljuje pobjedu i onda se sad pojavi ASAM VAM REKO, A?

A ovo za publiku je degutantno, čoek bio u sali pa zna :D

7. http://m.vijesti.me/data/slika/19/182262.jpg
    Ovo silovanje pred domacim igracima je bilo previse za neke...

8. Majkl bojim-se-da-pogledam-na-koš Skot nam doneo pobedu , jebem ti ženo majku.

9. ГРОК ГРОК МАЈКУ ПИЧКУ

10. JE L MI TO JEBEMO KARAMO???

užasno suđenje na obe strane

11. Aste nas silovali, aupičkumaterinu...

Jedino silovanje koje je bilo večeras je ono od strane sudija prema kompletnoj utakmici. Efektivno se igralo ukupno 3 minute, jebem ti rate majku....

12. Bilo bi greota da i pored državnih para vi izgubite sa 3:0

UZALUD TRUD DŽABA VAM SVE!!! JEBAĆEMO VAS ŽEŠTOKO SLEDEĆU UTAKMICU

13. užasno suđenje na obe strane

Istina kažem ja Dule gepekovo jednog Ćoki drugog a onaj treći u nedoumici za koga mu pametnije da sudi lololo

14. а јебига

усрало их са оним тројкама без гледања коша, 2 лопте краде шугави скот и све то кад се ломи меч

глупа и чудна нека утакмица, кад смо се одлепили на 10 морали смо да решимо а не станемо тад

јебига, ИДЕМО ДАЉЕ

15. ДОБИЛИ СМО ВАС, ЈА ДОШО ДА СЕ ЈАВИМ, ЈЕБИ ГРОБАРЕ!!!

Скочко, једно питање матори? Зашто ви босанци навијате за српске клубове, то ми никад није било јасно? Зар немаш неки клуб у својој држави који можеш да бодриш, него си нашао јебене титове близанце?

16. Al Cokulić ja pobijedio, 3 mjeseca najavljuje pobjedu i onda se sad pojavi ASAM VAM REKO, A?

ИНДИЈАААААААААААААААААААААААААААААА ПАКИСТААААААААААААН

17. Nenad Stefanovic
    Kao iskreni navijač Partizana,iskreno čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi uz očajno sudjenje,ali više na njihovu štetu,svaka čast

Vaš bivši igrač :D mada teško da ga se iko seća