Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Скочко, једно питање матори? Зашто ви босанци навијате за српске клубове, то ми никад није било јасно? Зар немаш неки клуб у својој држави који можеш да бодриш, него си нашао јебене титове близанце?

ИМА НАС И СА СРБИЈАНСКИМ ДРЖАВЉАНСТВОМ! ОПААААААА

2. Скочко, једно питање матори? Зашто ви босанци навијате за српске клубове, то ми никад није било јасно? Зар немаш неки клуб у својој држави који можеш да бодриш, него си нашао јебене титове близанце?

Ostane nam od matoraca...

3. Па добро и мој ћале гласо за тому и вучића, па ја опет за шешеља, нема то везе са маторцима маћорее

4. ОООООО МАЛО ГЛАСНИЈЕ!

5. Koji preokret, pa imamo jos 2 mec lopte :)

6. ČEMU SE NADATEEEEE

7. A i to sto je nasa fudbalska liga u rangu sa madagaskarskom takodje doprinosi tome

8. Скочко, једно питање матори? Зашто ви босанци навијате за српске клубове, то ми никад није било јасно? Зар немаш неки клуб у својој држави који можеш да бодриш, него си нашао јебене титове близанце?

Nije pitanje za ovu temu Leprikone. Ipak, mi smo Srbi u rasejanju lololo

9. meni žao onih 10 razlike ta razlika se nije smela tako lako izgubiti

10. Leprikone, a okle ti švicarac, austrijanac il već u kojoj si pički maternoj da se zanimaš za titove blizance? :)

11. ОООООООО ЈЕБИ ФМП!

12. VI STE SAMO MALI FMP

13. Небитно сад ко је добио, боли ме паткица, ал' онакво суђење је баш срамотно. 'ајде да су остали доследни једном критеријуму током целог меча, па и океј, и техничке и све. Него најпре свира фаул Катићу кад се играч залетео у њега и ударио га с леђа (није га ни видео јеботе, он му свира фаул, а стајао у месту човек), а не свира фаул онда кад је Радивојевић прошао преко Бертранса у трећој четвртини. Стварно треба да се позову неке судије из пизде материне, неки Шпанци, Руси, Грци, свеједно, који неће да читају изјаве смрдљиваца и нашег и вашег клуба и да након тога подлегну притиску у оваквим утакмицама.
    Не знам који се курац и мисле за техничке тренерима, свирао бих им на прву псовку и једном и другом, а онај судија чека да му изређа пола фамилије те му онда свира техничку.
    И још Вујошевић прилази трећем судији на крају и прети да ће му јебати мајку мртву, таконекако. Па јебем ти мајку дебелу, 'де ти је васпитање, достојанство? Не памтим да је прошла утакмица да ју је изгубио а да није псовао судије. Да сам на месту оног мученика лепо бих са снимком отишао у суд (јасно се види шта прича), "добар дан добар дан, ја дош'о", па нек' псује опет говно дебело.

Е, а за ону ситуацију кад је Ловерњ изашао ван терена и додао Лучићу па овај забо тројку... сећате ли се Турске пре 3 године? Е то.
    Ооооо Турцииииииииииииииии.

14. Јесам циган, ал биће ми изузетно драго кад Партизан добије следећу због ових слепаца који су се сад примили на преокрет и после једне добијене се осећају као да је све готово. Сваке године исто и никад да се науче...

15. Malo vas puštamo, malo vas puštamo...

Ovo je bilo za publiku, duzmemo pare od ulaznica. Puštamo vas i sljedeću pa vas uzimamo na našem terenu.

16. Јесам циган, ал биће ми изузетно драго кад Партизан добије следећу због ових слепаца који су се сад примили на преокрет и после једне добијене се осећају као да је све готово.

jES TI SVESTAN ŠTA PRIČAŠ? Boli te kurac ko će da osvoji, trpaj sad dok su naguženi. Tome služi ova tema.

17. Evo deca neka idu po naselju obukli zvezdine šalove kape i dresove i vrište "SVUDA GRMI OKOLO..."

NEVERA!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.