Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

  1. Jaka nije dobio namernu jer je ocigledno sudija ovaj samar video kako nenameran a moram reci da je kriterijum bio isti i da vas potsetim muricevog faula bas nad jakom koji je bio pre ovog. Ako je za namernu jedbo onda je i drugo.

    A kad je to Muric nabo konjusara uglavu sakom?

  2. *I Murkan je konjušar.

  3. Mislis kad je konjusar naboo konjusara pobednika sakom u glavu?

    Nije ga nabo u glavu vec ga je otresao kao majmuna bodicekom dok je ovaj trcao kontru i to bez pokusaja da dodje do lopte sto je po kosarkaskim pravilima i fibe i uleba nesportska licna greska.

  4. Da bi ih razlikovali jedan neka bude konjusar gubitnik a jedan konjusar pobednik dok mi vodimo u seriji a ako vi povedete okrenucemo im nadimke

  5. Emitovanje večerašnje utakmice bi trebalo zabraniti osobama mlađim od 18 godina!

  6. Nije ga nabo u glavu vec ga je otresao kao majmuna bodicekom dok je ovaj trcao kontru i to bez pokusaja da dodje do lopte sto je po kosarkaskim pravilima i fibe i uleba nesportska licna greska.

    Lupas gluposti, taj bodicek je standardan nacin za prekidanje kontre, imas ga na svakoj utakmici (evo bas malopre videh na tekmi BUD - CED, takodje samo obicna licna Dasicu, iako ovaj nije mogao da se zaustavi klk ga je odgurnuo pa otisao iza kosa pored fotografa).
    Namerna licna se dobija za produzeni kontakt ili udaranje sa ledja (recimo mwil je sa ledja nabo akojona cini mi se u prvom poluvremenu pa dobio obicnu) ali ovo drugo je sudijaska procena, tj uglavnom samo ako trci sam ka kosu a ovaj ga sa ledja faulira.
    Posto ono Muricevo nije produzeni kontakt, niti je hrt bio sam pred kosem, ne vidim sta je sporno u situaciji.

    A ti si opet, objektivno naravno, uporedio remplovanje (fudbalskim recnikom) sa udaranjem sakom u lice.. Da, i onda mi zagrizeni i subjektivni.
    Jebo vas blazic u gujscu

  7. дај бре хогаре то поређење утакмица са порнићима је престало да буде занимљиво деведесчетврте године

  8. HAHAH remplovanje. Vujošević će večeras da pozove akciju "remplovanje" na Bobišku, vrv hoće da mu izbije koji par rebara, i spusti ga na visinu i kalibar Božoa Đumića Božura.

  9. Znam ja sta je produzeni kontakt, ne sekiraj se, to je ono sto je macvan uradio cobri kad su cobri svirali korake. Da su sudije otvoreno navijale za bilo koji tim mislim da danas ne bi moglo da se zivi od saopstenja tako da je glupo da pricamo o sudijskim odlukama

  10. Jel i ovo isto kosarkaski potez?
    https://pbs.twimg.com/media/CClN1kwUgAAlUNA.jpg:large

    posto vidim da vam smeta remplovanje, pitam za ovo...

  11. Evo, pogledajte kako covek ganja loptu.
    Izgleda da je zaboravio sta glava a sta lopta

  12. posto vidim da vam smeta remplovanje, pitam za ovo...

    NAMA SMETA? PA KO OVDE PLACE MI ILI VI??

  13. Нећеш се више хвалити како безбрижно седиш по београдским кафићима. По цену да неко од нас заглави дугогодишњу робију, ти се кошарке више нећеш наиграти. Пичко анемична подмукла.

    Zelim ti SVE NAJGORE u tvojoj maloj GLODARSKOJ karijeri koje ce se nadam se zavrsiti vrlo brzo sa nekom dozivotnom povredom!!!!!!!!!!!

    Jaka Blazicu jebem ti sve najvoljenije a sto je mrtvo, popisam im se na grob.

    хахахаха јеботе, па дал су ови нормални

  14. pa mi placemo, vi nasli odmah kontra situaciju da kazete kako ste u stvari vi osteceni.

    Evo pseto
    https://youtu.be/AIVDcOSCiko?t=4s
    pogldaj kako covek ganja loptu

  15. HAHAH BANUJTE IH LOOOL

  16. pa mi placemo, vi nasli odmah kontra situaciju da kazete kako ste u stvari vi osteceni.

    jel me jebes sada? Niko nije rekao da smo osteceni ja ceo dan samo kenjam da je jebeni obicni faul koji je kao nesrecnu posledicu imao povredu i da se to desava. A da placete-placete

    edit: pa pogledaj ove komentare jebem ti dan

  17. Bogami fino vidi u dubinu...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.