Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Makaronac, propade fora jer se ne kladim ;-))))))))))

Ćoki, verniče!

2. Nema veze, napravi reakciju imaš plus od mene...

3. Vama je Dule ostavio trajne ožiljke.

4. Misliš kada nas je trenirao? Te godine je KK Partizan bio prvak Evrope.

Cenim da bi bolje bilo on da prilegne...on je odavno bacio na masu, ali ove godine je baš ušao u crveno.

5. Najviše ličim na ovog poslednjeg...a vi već osvojili? Znači određene su "hrabre" sudije za 4. meč ? Marko Juras MVP, moja prognoza.

6. Sutra dobijamo ako šut za 3 ne bude ispod 25%. MORA JEDNOM!!!

7. Šalabe, mora dvaput, ako hoćemo titulu ;-)))))))))

8. Ako sutra dobijemo, u petoj kad sudija dosudi prvi faul za nas, startuje Dule i počinje cirkuZ, nema potrebe za trojkama. :)

9. Sad ozbiljno, nemam pojma kako, ali vi sa početka sezone i sada ste dve potpuno različite ekipe. Naravno duga je sezona, svakako to utiče, broj utakmica mislim, ali opet tolika promena. Ne znam kako je toliko drastično.

10. džoni, ko ti radi ove fotke?
    usvaršio fotošop il našo neki štek na netu?

11. Ma ukucao pshichyatric patient na google-u i dodao samo grb.

12. Problem je u odbrani koja nas je krasila čitavu sezonu, a dobra odbrana je plod dobre motivacije, a Radonja je nikakav motivator. Et'.

13. dobro ga dodaješ
    to me nervira

14. Ne mislim sada konkretno na ovu seriju sa nama. Nekako mi još kada se igrala tekma sa Bilbaom tamo....šta znam....tamo su sevale trojke kao besne inače poraz bi bio siguran.

15. dobro ga dodaješ
    to me nervira

Zato što sam našao neki grb ovako zaobljen najzad, pa se uklapa bolje. Saću ti ga okačim.

http://i62.tinypic.com/a5e006.png

16. odo tražim vaš pogodan grb

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.