Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Vidiš kako je kao onako...nije ravan, pa se uklopi malo bolje. Fotošop ne znam da koristim, a jednom ću baš u'vatiti da se bakćem sa tim, ali nikako da počnem.

2. I prije serije s vama je počeo pad, jasno je. A protiv Bilabaoa je njihova odbrana bila uža, zbog Bobija, a ovdje ga sudije jebu ipak, jer su "pokazale hrabrost".

3. Fotošop ne znam da koristim, a jednom ću baš u'vatiti da se bakćem sa tim, ali nikako da počnem.

kajzen da se otvori da zaposli u potpalublju dizajnere
    da rade za nas

da nam podjebavanje bude estetski doterano

inače
    KARAĆEMO VAS SAMO TAKO
    DOBIJAMO NAREDNE DVE, JEBAĆEMO VAS, OSVAJAMO EVROLIGU

APSI MUPOVCEEEEEEEEEEEEEE!!!

4. Što ga jebu sudije ne kapiram?

5. Кад ће следећи дерби? Да закључавамо ово.

6. KARAĆEMO VAS SAMO TAKO
    DOBIJAMO NAREDNE DVE, JEBAĆEMO VAS, OSVAJAMO EVROLIGU

PRVO MORATE DA POGODITE TAJ KOŠ I DA ODIGRATE MAKAR JEDNU AKCIJU KOJA NIJE ISILOVANI ŠUT ZA TRI POJENA!

BOGDAN VELIKI NE PRAŠTA!

7. U subotu ili nedelju Bač. Možemo da zaključamo pa taj dan kad je tekma otključamo.

8. Vidiš dzoni već prestaju da prate ne znaju kad je sledeća utakmica hehe

9. Ај онда нећемо закључавати, кољите се овде, а нека оних клупских тема да се не спемују превише.

10. Vidiš dzoni već prestaju da prate ne znaju kad je sledeća utakmica hehe

Moraju da usklade sa odlascima kod psihologa.

11. Jebu ga jer je fizički dominantniji i vode se parolom "jaka mrcina, kurac ću da sviram što ga svakako izguravaju iz reketa", a utakmica ib bila riješena kad bi se sviralo to. Naravno, sudije sada ne žele nikakve incidente, znajući da ih Radonja neće izazvati, dok ovaj drugi bi sigurno.

12. Pavlović ima sličan problem. Njega olupaju kada god krene u ulaz.

13. Sa Pavlovićem kompenzuju jer pravi dosta faulova u napadu, a to neće da sviraju jer Dule odma ode kući, prc.

14. Dzoni, zasto uplices Zajka sada u pricu, sta je on skrivio?

15. Vidi ga Žajk stvarno leptejebo

16. Inače, ja sam se zato i vratio iz bana, da odradim opkladu, dve sedmice. Što reko Dule, svi mi grešimo, uhvatimo igrača za gušu ponekad, pobrišemo postove, jebemo mater sudiji i slično, ali za razliku od cigana, poštujemo datu reč.

ses