Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Boxeru sprdamo se malo, jači ste to stoji, ali na kraju se sumiraju rezultati.

2. Na kraju se sumiraju rezultati, ali derbi je derbi, jebo ti tog navijača koji nije nezadovoljan poslije poraza u derbiju.

3. O DA, ZABORAVIO SAM. AKO POBEDITE ONDA JE DERBI A AKO DOBIJETE IZGUBILI STE OD WESNINIX PANTERA

4. Pa preneo je duduče, Dione pozdrav.

Eto vidiš kako sad može.

HHAHAAHAA, I BRAZILCI SE SPRDAJU SA PRASENCETOM
    https://www.youtube.com/watch?v=NG4WhppBNCM#t=168

5. Da kerov kurac je to da derbi kao nebitan. Neki moji zadrugari kad smo ih vezano 3,4 derbija dobili u fudbalu bili u fazonu derbi je nebitan mi uzimamo titule. Važi.

6. Mi smo bili prvaci u fudbalu prošle godine al kad ga je Kojić munuo u 90, bio sam sjeban baš ono. Derbi je derbi, titule su titule su titule.

7. Bitan je derbi, ali ne uzbuđujem se previše, jer znam da smo trenutno slabiji i da ako vas dobijemo to će biti izenađenje.

Ne možeš fudbal da upoređuješ, tu ne zavisi mnogo od pojedinaca.

8. Zna se da je vaša najveća ljubav fudbal, tako da tu umirete kad vas dobijemo.

9. LAMPARD!!!! JEBI SITI!!! KLIĆAAAA!!! 0-3!!!!

10. a vaša je košarka, znači večeras umirete hehehehe

11. Jeste maxi. Ja volim fudbal nebrojano puta više pa koliko god u basketu bili dobri i šurili ali kad ste vi u basketu bili jaki ko zemlja nervirao sam se jako iako sam bio svestan da nemamo mi tu šta. Jače od čojka je to

12. Što sam stariji sve me više bole kara za sport u našoj zemlji. Odem olešim se sa drugarima ciganima i sprdamo se.

13. SVI SMO MI ISTI SAMO NAS BOJE DIJELE!

14. Svi smo isti, samo je Jaja Ture.

15. Kada je Jaka Blazic na derbijima postizao vise od 10 poena, Partizan je bio prvak. Ako je, pak, postizao manje od 10, zvezda je bila vicesampion.

16. Politika je kurva
    Ubila je bomba
    Džaba svi smo isti
    Svi smo ista govna

17. Miroslav Gajic je nasiljio kurac da probode intenzivno sve podanike gospodine Nebojse Covica.

18. IZGINUCETE SVI NA TERENU ALI TO NECE BITI DOVOLJNO PORTIV NAS RANJENIKA!

RANJEN LAVA NAJOPASNIJI LAV. OSAKACEN IGRAC DJORDJE GAGIC NAJOPASNIJI

19. NEMANJA KUSTURICA JE GROBAR ALI VOLI CIGANE!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.