Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. lol porede derbi u fudbalu i basket protiv fmp.a

mozda je vama bitna utakmica ok, navijate za fmp, svaki mali klub voli da pobedi najjace kao danas pazar npr. smesna je zelja da nam dokazete da ste dostojni da vas mi gledamo kao neke rivale. i to ni manje ni vise no vecite.

2. a to sto ti pricas hromozome boleo te je derbi u fudbalu jer ste titulu osvojili sa 1 bodom prednosti. ukradenu titulu. vrhunac je bila utakmica sa 2 penala koju ste izgubili. zato te je bolelo, jer je bila potvrda namestene titule.

3. Džabe ponire ovaj janpi, do grla se ukopava.

4. A jok ne gledaš nas ko rivale a smrzlo ti se govno u dupetu ha ha

5. I do sad su nas sudije jebale u odlučujućim momentima, ne vidim što bi to večeras bilo drugačije.

6. Nije ni počela utakmica a već pominjete sudije c c c

7. nije ni počelo jebanje a vi mantrate
    NE JEBE NAS ZVEZDA, KARA NAS FMP

ZOVITE NAS KAKO OĆETE, SAMO PUŠITE

8. šta se ložite, pobediće lova

9. ok, sad bar znam sta ce biti kad vas ugase u fudbalu, prelazite da navijate za drugi klub i pravite se ludi. ok vas izbor.

nego dal ce ovih 500 navijaca neki transparent da okace ili ce im biti zabranjeno? posto znamo da vucko i sport cenzurise

10. ok, sad bar znam sta ce biti kad vas ugase u fudbalu

nemoš se ugasi dokle god vi grobari duvate

11. zvezdasi, jeste znali pravila kosarke do pre dve godine, ali realno sad.

12. sad nema veze ako promasi prvo, u svakom slucaju suta i drugo bacanje

13. Izgubićemo večeras al to ne znači da nećemo karati cigane ko i ovih godina. Mora malo stoka da se uspali na početku

14. zvezdasi, sad u novijoj kosarkaskoj istoriji postoji nesto sto se zove TROJKA. znaci da kos van linije 6.75 pa se to racuna kao tri poena.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.