Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sad će reći kako su bili bolji na tribinama a mi bojkotujemo abu lolololo
Jerse zoveš mlečni jer voliš puno sperme?
Što bojkotujete abu,imaju ljudi solidnu muziku?
Kakvo karanje curi po temi!
Jeste volim da prskam s puno sperme,kad prskam ne štedim.
Meni samo nije jasno kako navijač ''institucije'' može da svršava od zadovoljstva što nije izgubio 30 razlike protiv Zvezde.
UZMI DULE ŠAKU LEKOVA
znaci kad ste vi bolji onda kulturica, praznik sporta, zemlja kosarke, papirici grlo i dlan. a kad smo mi bolji onda je malo drugacije.
DA
zaključavaj
laganica,
mi 10:0
vi u kanalu
šta ima da se priča
Partizanovi igraci su ogavni, i tim je govno, znaci sramota je sto jedan Gagic ili Andric imaju toliku minutazu i igraju bilo kakvo evropsko takmicenje, a i ko jebe Vujosevica kad ulazi sa ovakvim igracima pa se busa, medjutim Zvezda bez Viliamsa i donekle Bobija je malo jaci ABA ligas, samo sto niko nece da spomene jer ide kako ide (Valencia i Laboral raspad ABA nikad gora), i vec vidim kako ce se na Radonjicu lomiti kola a realno ne bi trebalo. Uglavnom ne verujem da ce Partizanov tim biti isti ovakav za nekoliko meseci a igrace se jos.
Nemoj gagulu da mi diraš prirasto mi srcu.On je naš stanoje lolo
Može se zaključa, nema poente, ubijeni su u pojam. Pozz do sledeće prilike.
pozz Dyonisio
Dio ovo se zove ubijanje u pojam pozz
https://www.youtube.com/watch?v=YbXr9NJDjwg
Da zaključajte temu kasno je zvezdanini fanovi moraju u krevet.
Dušan 10001 priča o 91 fazon axaxaxaxaxaxax
De ba izađite iz prošlosti jbg
Pa ovo je bliža prošlost lolo
Nego bohore jes pito ćokija koja je bila kvota
Axaxaxaxa nije debeo