Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. 91,91,91,91,91,91 i tako doveka

2. Au janpi ovaj mlecni i tebe zajebao.

3. Nisam Dulence al kapiram dovoljna da Vučić ostane tu gde je još malo ololo

4. dusane, tu je razlika između nas, tad, kad smo bukvalno bili u kanalu, kad su se dovodili igrači iz budžaka, poluprofi i slično, kad su nam skidali koševe, i isključivali vodu, vi ste džentlmenski gledali da nas urnišete, i pored već osigurane pobede, čak i u poslednjoj sekundi šutirali tricu, dok opet, mi, sa već nakupljenih 20+ razlike, u četvrtu uđemo sa rezernom petorkom, i odigramo opušteno do kraja, a niste ni 1% u problemima u kakvim smo mi bili... Eto.

P.S. Mlecni, iskuliraj, juče si se ispilio, prosipaš muda ovuda, da ti ne bih rekao s kime moram u krevet... poyy

5. Ovaj mlečni zajebao i daunovce.

6. Zaključavaj, svršavaj!

7. barem imam muda...pozz

8. barem imam muda

dobio si i kurac
    nemoj ga kriješ u ustima
    znamo šta smo ti dali

9. lol bre dionisio. pa mi ubacimo trecu petorku pa i dalje pisamo po vama. vama 2 crnca igraju po 40 minuta i opet puknete 40 razlike. pa nije to toliko davno bilo majkumu jebem pa da se lazemo sad. pa mi smo i uveli tu praksu da igramo sa rezervnom protiv vas celu zadnju.

iste te price su valjali matori cigani kad sam ja bilo klinac, pa ista stvar ko sad na vasoj fk temi. lazite sebe, nas ne mozete

10. Mlečni autoput nešto nam je ljut
    Jer je glupi grobar radonja dobijo tehnicku
    hehehe

11. dA janpi, dA.

Stvarno sad poyy, dosta vam je bilo jbg... :)

12. Vraćate se u devedesete

13. uZpaljeni zvezdanci su se naljutili jer ne znaju kako da proslave pobedu svog tima pa se kurče jačima od sebe.

14. i sta si prso odma kad te "klinac" spusti. primi ga lepo kao uvek sto ga primas, mojne te aluzije na kevu

15. http://siol.sdn.si/sn/img/09/251/633880110081956905_tepic_milenko_234_090906_vp.jpg
    Gosn Tepiću što niste dobili danas?
    Pa znate ne da mi se jebati ovakve pičkopaćenike,valja malo i druga strana da slavi...

16. janpi, jesi to meni pisao ili? Nepovezan si, ne kapiram te baš najbolje...

17. Tipičan novembarski meč. LEOL

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.