Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Dodji pakle sve ti je oprošteno, samo da ne gledam ovog mlečnog!

2. Gledaćeš me Rasni

3. i za kraj MNOGO STE JADNI pozz

4. Ti si na nivou tufer šmrca. Brate ti si mislio kad mi je kaizen promenio nik da svi sa odabranom mogu da menjaju nikove drugim ljudima. I smarao si me u čekaonici, imam oko 25 printova. Tako da si ti džak za utovar.

5. E ljudi, ajde malo iskulirajte te lične stvari i to lično napušavanje. Ovo je tema da se prozivamo na neki sasvim drugi način. Nemojte milion puta da objašnjavam.

6. Nešto ste se izduvali ranije ove godine. Pobeđivali ste prvi meč sa 25 razlike, sada ni 10 niste mogli da preterate.

Kažem vam, sad već rezervišite karte za beg iz zemlje od aprila do avgusta. Jeftinije je. Svake godine se ložite i nadate i onda plaćate skuplje.

7. Ovegodine opet nećemo osvojiti ništa, al nećete ni vi, u tome je draž.

8. Rasni ti i Mlečni iskulirajte to lično prozivanje na dve strane.

9. Hahah ali Radonja se sprda sa vama, pušta Rebića debila da i on prcne malo.

10. Nemam pojma, imate neke igrače koji su već prohodni, a neke koji tek treba da kradu pehar sa krvavom guzicom. Rebić je već osetio ranije čini mi se.

11. Ja sam se oduševio kad sam vidio koliko je Tejić dobio minuta i kad je ušao Rebić u igru. Pokazujemo koliko je ovo bila jedna rutinska pobjeda i na papiru nebitna utakmica. Da je trebalo dobiti 20 razlike siguran sam da bi dobili. Svi bi mijenjali pobjedu protiv Valencije za još nekih 15-20 datih koševa Partizanu..

A sa druge strane njima je ova utakmica bila veoma bitna, četvrto mjesto visi, Cedevita će pobjeći jer ima kvalitet, Olimpija slabija nego na početku al opet je ozbiljan konkurent za četvrto mjesto a tu ima još ekipa koje imaju pik na plej of.

12. Rasni

Vraćate se u devedesete

hahahahahahahahhahahahhaahahahaha

13. Bar ste nas derali 5:0.

14. Svi znaju da je Rebić hrvatsko prezime, prema tome vi ste ustaše poyy

15. Kažem vam, sad već rezervišite karte za beg iz zemlje od aprila do avgusta. Jeftinije je. Svake godine se ložite i nadate i onda plaćate skuplje.

KOliko je do jaja sto Dzoni pokusava da veruje u ovo, a onda pogledao Daloa Tepica i smori se.

16. Kurčite se tu nešto a do pre deset godina niste bili ni blizu civilizacije.

https://www.youtube.com/watch?v=_JXcWwHxCBE

Obratiti pažnju na sedmi minut i upoznavanje vođe plemena cigana sa ogledalom.

17. KOliko je do jaja sto Dzoni pokusava da veruje u ovo, a onda pogledao Daloa Tepica i smori se.

Normalno da veruje pa mi smo PARTIZAN a ne tamo neki klub iz predgrađa

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.