Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

1. Ćoravi kad video da nema pp aparata u hali otišo da kupi jedno dva-tri al ga posle Dodik uhapsio na ulazu, kaže NE MERE TO TAKO U MOJU KUĆU!!1

2. Kolko mora da vam je loše kad se za Tuđmana hvatate?
    Znam da vas boli jer vam je Dule opet penetrirao jako i bahato i to kad niste bili spremni za to, bili ste ubeđeni da vam krema za buljsona neće trebati i šta sad, boli? Pa mora da boli, mora da boli više bez kreme. Kockali ste se, istrpite. Toliko godina nosite kremu i sad krenuli bez iste pa vam bulja razvaljena ko da je FAP prošao kroz nju. Valjda vam je sad jasno NE bez kreme u meč sa Partizanom, NE jer će opet vako gadno da vas boli.

3. Mislio sam ja na njih, dao sam im jednu niveu danas na njihovoj temi, ne brini ;)

4. ne,stvarno zvezda ima vise titula...na pocetku kace osnovala liga jugoslavije,zvezda je havarisala osvajanjima zaredom nekih 20 godina...partizan je prvu titulu osvojio tek negde krajem sedamdesetih,pocetkom osamdesetih...

5. Одох да спавам, честитке партизану на освојеној титули.

6. Mi imamo 19.

Aj prebroj te vaše godine dominacije pa javi.

http://www.youtube.com/watch?v=Y6led4M1vQg

7. Звезда је освајала титуле док се кошарка још играла на отвореном. лололо

8. Krenulo i pominjanje Tudjmana...hehe...

9. ne,stvarno zvezda ima vise titula...na pocetku kace osnovala liga jugoslavije,zvezda je havarisala osvajanjima zaredom nekih 20 godina...partizan je prvu titulu osvojio tek negde krajem sedamdesetih,pocetkom osamdesetih...

Stvarno ste kk istorija lolo

10. Punjac prešli smo vas još pre neku godinu da si ti meni živ i zdrav

11. Ko ima pristup groblju nek nađe moju defku o trofejnim vremenenima KK sledeće sezone o takozvanim "Kraljevima šljake" (tužite Nadala što vam ukro nadimak HEHE)
    Čini mi se da je naziv defke Kraljevi šljake.

12. Osnovao nas je Tuđman, vi ste osvojili kup šampiona bla bal balbabalbla.

JEBI DULE GLUPE CIGANE!

13. http://sh.wikipedia.org/wiki/KK_Crvena_zvezda#Uspesi
    Kace već gađamo vikipedijama ja ovde ne vidim da vam je upisan kup
    A da nije isti klub jbg lolololololoo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.