Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Zaključah temu, izađoh u grad, ne gledah tekmu, popih po pet piva (od 0,5l) sa kolegom, dođoh i videh da je tema otključana, a da mene prozivaju zbog otključavanja! Svašta bih sada napisao, ali neću. Niko ne zna za koga, uslovno rečeno, sam navijao, kažnjavao sam jednako pobornike i jedne i druge strane (ne samo sada, nego uvek) i na kraju ja ispadam jebana strana? FUCK THIS SHIT!
Kme, kme...
Komentar na b92 lolololo
EEEEEJ, LJUDI, JESTE LI ČULI?
JEBALI SMO ABALIGOAOAAAAAAAAAAAA SILOVANJE LIMENKEEEEEEE, KARRRRRAJ LIMENKE, BEOGRADSKA ZONA!
ARRRRIJUIJUIJU!
Није проблем што је тема откључана, него што је била закључана баш кад треба да буде откључана. Ако је пар појединаца прешло границу, онда им треба поделити банане. Већина овде зна да се препуцава, ал' да ипак не пређе на лично вређање, што је и сврха ове теме.
Jebote ali oni plaču što je otključana tema za prozivanje
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Inače highlander007 ojebo si sa onim razlozima za poraz, mislim da je glavni krivac Pekmen. Zna da je životinja i da ih je životinjski karao i opet se bahati pokazuje biceps i plaši ih, ne ide bre lolololo
I podrška za Zapatu. Svaka mu je ka Njegoševa!
Što ste otključali temu šmrc
Zašto se tako zove tema šmrc
Nije što ste nas jebali i od čmooora nam opet pravili provaliju, pokazali nam ko je gazda i gospodar nego tema šmrc.....sudije šmrc.....rakoč nije bio u komori šmrc....ž
BUAHAHAHAHAHAHAHA
SAD VAM SMETAJU I TEME NA VUKAJLIJU, A?
MALO DELIJE, MALO LIMENKE, MA SVEJEDNO JEEEEEEEEEE
INSTITUCIJAAAAAAA NABIJA KOMPLEKSEEEEEEE
BILA ZVEZDANA ILI EFEMPE - ISTO JEBE SEEEEEEEEEEE
ČOVIĆU KLANJAJTEEEEE, VUČIĆA PITA SEEEEEEE
HIBRIDNI MUTANT STE, PROJEKAT DRŽAVE, ŠUGAVE LIMENKEEEEEEEE
PUŠITE KURČEVEEEEEE SVE OVE GODINEEEEEEEEE
MA MRŠ U BOLJEVCE PA TAMO SMRDITE PIČKE CIGANSKEEEEEEE
A jesam Kimi jebote, ladno bih mogao na šipku da vodim navijanje....
Ali njima smeta kako se zove tema lololololo
zvezda ima vise titula od partizana u istoriji...pogledajte bilo gde na netu
A Zyc je zaključao kada treba, banovao one koji su lično vređali, pa je Remac otovrio temu kada treba i kako treba.
E sad, što silovana strana ima pritužbe na jebanje to je već druga stvar.
koga boli kurac brate....
Smeta im tema lololo
Ovo prvi put vidim hehehehe
koga boli kurac za sve ovo
U čemu, u ženskoj odbojci? xD
Znači opet vas boli kurac za košarku lepo lepo vratili ste se straim navikama lolololo
Моје похвале Партизанигокеа тиму на освајању првенства.
Постхумно се Туђмана учинили поносним, јес да је човек готивио фудбал али сви сте ви његова деца.
Kad smo već kod Tuđmana....
Nisam vidio Čovića nigdje, jbt, da ga nije Dodik uhapsio na granici?
POJEO GA ĐEMBELI
http://www.vesti-online.com/data/images/2012-02-23/219251_djordje-stefanovic_f.jpg?ver=1335956851