Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

  1. Na kojoj tribini će biti zvezdini navijači?

  2. Na kojoj tribini će biti zvezdini navijači?

    Napraviće Čović lože za sve navijače.

  3. Mi smo osvojili Kup sampiona 1991. ...

  4. E ovo je prava tema.

    Kako ćete biti silovani, jer igrate indijansku košarku. Rakočevića ćemo spustiti na nekih 10 poena i onda vas izgaziti kako dolikuje.
    Neće biti 30-40 razlike kako ste navikli, ali biće lepih 10-15.

  5. Имам конструктиван предлог. Пошто модератори вероватно не свраћају на ову тему, шта мислите да започнемо ЈЕБАЊЕ овде?

  6. Ja kao pesimista u duši sam ubedjen da pucamo večeras.

  7. Имам конструктиван предлог. Пошто модератори вероватно не свраћају на ову тему, шта мислите да започнемо ЈЕБАЊЕ овде?

    PA TI SI KRALJINA NAJVEĆA.

    Evo, ja krećem, po cenu bana.

    YA YEMEN I PRSKAM SA SEMEN!

  8. Ја сам обрисао први посто пошто није мој дупли ал ме боли.
    ЈА ЈЕМЕН ТОЛИКО ДА ГРОБАРИ ВИШЕ НЕ ВЈЕРУЈУ ДА ЈЕ ЗВЕЗДА ФМП!

  9. Na kojoj tribini će biti zvezdini navijači? PIČKE GLODARSKE BIT ĆETE JEBANE1!!! ovako će neko primetit pitanje...

  10. dok ste nas pobeđivali nije bio problem oko imena, a sada smo odma FMP. I večeras, ako nekim slučajem vi dobijete dobićete "CRVENU ZVEZDU", a ako izgubite izgubićete od FMP-a, ili?!
    I da napomenućete da vladate 11 godina... Bu ha

    A ovo sam pročitao na više različitih strana i mesta, čuo od više nekih ljudi i oduvek me je zanimalo, gde vi čitate te stvari koje grakćete svi kao jedan?
    Je l' vam mejlom stižu ili kako? Nemam pojma, nekako kada izmislite nešto, a često izmišljate od kada pratim sport to radite, uvek nekako imate neku nerealnu priču koju ponavljate non-stop svi kao jedan, to mi je prosto neverovatno. Recimo kao ono za zvučnik kad ste izmislili. Bilo je neverovatno.
    Jebem ortaka, došli smo obojica sa Derbija, on ćuti jer mu je jasno da se niste čuli. Ćuti celo veče i odjednom me sutra zove i kaže:" Ladno ste uperili zvučnike u nas pičke glodarske." Ja u šoku. Veče pre toga mi čovek kaže: "Najgore navijanje od kada postojimo"....sutra "Zvučnik".

    Ne izvrći činjenice. Pričali smo da jebemo zvezdu jer ste to i bili. Sada ste FMP. Ako pobedimo, pobedićemo FMP, ako izgubimo izgubili smo od FMP-a. Nama je manje stalo do pobede, jer ste manji klub od nas i jedan poraz od zvezde i neosvojen kup je nama nebitan, a vama je ovo stani-pani zato što nemate ništa.

    Da odgovorim Dubu isto za ono u prvom postu što sam pisao. Prvi post je neutralan. Nisam ga pisao kao navijač Partizana, jer ovo nije Grobarska tema, već tema i jednih i drugih. Malo vatre da se baci jer ipak vi ovaj klub smatrate zvezdom, pa eto malo je najzad zanimljivo. Zato sam otvorio temu. Malo vatre. Kao što sam gore napisao, ovako je pre bilo na Vukajliji, kada sam došao i bilo je do jaja. Posebno nakon Derbija. Tada je bio šou.

  11. Цигани су на трибини преко пута клупа или ти оној где су навијачи радничког.

  12. ООООООООО ЈЕДИНААААААА ООООООО ЉУБАВИИИИИ ГРМИ ЦЕООООООООО СТАДИОООООООООН!

  13. STO SE VISE OPIRETE, SLADJE CE NAM BITI!

    OOOOOOOOOOO JEBI FMP!
    OOOOOOOOOOO JEBI FMP!
    OOOOOOOOOOO JEBI FMP!
    JEBI JEBI EF EM PE!

    Hiljade COVICA i nijedan nije vama pomog'o
    umesto pehara u RUKAMA CE BITI DULETOVA KURCINA!!!!!!

    Pa kako kaze motivacija zvezde pred utakmicu:
    NEMOJ DA MI PADATE DOLE, HOCE STOKA DA NAS NABIJE S TRIJES RAZLIKE!!!

    GRUPA DEBILA NE ZNA NI ZA KOGA NAVIJA
    A S DRUGE STRANE STOKA KOJA NABIJA!

  14. Hahaha, pa gde su bili zvučnici? Koliko se sećam taj derbi smo dobili...nije to ni bitno...
    Bitno je to da ti ne odustaješ od jedne te iste priče...A ne šalje nam niko mejlom, ako na to misliš, to je činjenica, isto kao što vi zapinjete sa jednom te istom pričom, da je Zvezda u stvari FMP, i slično. Tako da koliko god ti misliš da si u pravu...misli i dalje, ja se stvarno slatko smejem, isto kao što i moj brat, kad nije u pravu, vrti jednu te istu dok ne odustanem, kažem mu da je u pravu, samo da me se okane...
    Meni je najzanimljivije, što se vatra piri...ali na korektnom nivou, i dobrih fora ima, sa jedne i druge strane...naša mišljenja i pretpostavke se verovatno nikada neće ni poklopiti...

    http://www.dodaj.rs/f/2q/RK/4O3CD2vK/pa-majka-9-jugovica.jpg
    Obrisao sam ime da ne hejtujete nego da ide prirodnim tokom, a inače pretpostavljam da znate o ko je napravio, al nema veze...
    Džoni, ja sam iz Valjeva, i idem sa ortacima, gledamo zajedno tekmu (kući ne idem da gledam u Kg), i koliko god da se ne slažemo, dobro se zezamo, popijemo, pojedemo, a onaj ko izgubi naravno bude podjebavan, ali kreativnim forama na korektnom nivou.
    Tako predlažem i tebi... jbg, ako ne možeš štaš, ali je bolji užitak tako, ako već ne možeš da ideš na meč. (ne znam možda i ideš)

  15. Mi smo vas prozivali da ste FMP od onog momenta kad vas je Čović ugasio i prebacio u Železnik. To nikako nije od ove sezone gdje vas je Vučić pogurao sa milionima državnih para pa ste eto ispred Partizana. A i opet nama gledate u leđa jer je Igokea prva.
    OPAAAAAAAAAAAAAAAA

  16. Hahaha, pa gde su bili zvučnici? Koliko se sećam taj derbi smo dobili...nije to ni bitno...

    Niste.
    Kao neku centralu sekte da imate i onda on smisli opravdanje za vaše sramotne poteze ili od poraza moralnih i stvarnih napravi pobedu i vi to svi grakćete kao jedan.
    Nije isto kao mi. Ni blizu.
    Vi ste sramota i doživljavam transfer blama kada vidim neki vaš transparent ili objašnjenje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.