Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

  1. Ako je on napao Brankicu, onda je njega Vujošević ubio.

  2. "Na snimku skandala, koji je bacio još jednu mrlju na derbi, vidi se kako Vujošević udarcem započinje fizički sukob sa osobom koja razgovara telefonom, posle čega je poletelo još nekoliko udaraca, a zatim se umešala policija."

    Ај полако... Нигде у чланку не пише да је он било кога напао. Можда нисам лепо прочитао текст, издвоји ми реченицу где пише да је тај напао новинаре и ваше играче.

  3. Ja ne kontam sta vas boli kurac sa kim se on tuko.
    Stoke su nek se poubijaju ko ih jebe.

  4. http://sport.blic.rs/data/images/2015-04-20/601616_kalinic-uvreda-transparent-foto-ras_f.jpg?ver=1429523228

    Ja ne verujem ovo vredjanje igraca uopste.
    Sta brate doso decko tu da igra, da stvori nesto od sebe.
    Plus decko jos reprezentativac, igra za nasu zemlju i neki majmuni se nadju da ga zezaju, ajdete bre odrastite mamu vam jebem, imate 30 godina u bulji jos zivite od onog sta vam daju roditelji.
    Kretenizam.

  5. U pa ti si jos uvek u prvom stepenu bolesti..

    Рече човек који једини види Терминатора који баца новинаре и црно-белу фамилију по Пиониру.

  6. Ај полако... Нигде у чланку не пише да је он било кога напао. Можда нисам лепо прочитао текст, издвоји ми реченицу где пише да је тај напао новинаре и ваше играче.

    Napao novinare misleci na incident sa Brankicom Stankovic (za bukvaliste nije napad, al kad neko NN lice dodje i otme mikrofon stiteci Terzica meni je to dovoljno da znam sa kim imam posla), a napao igrace aludirajuci na proslogodisnje uletanje na teren u vasem voljenom zelezniku kad je gurnuo Bogdanovica i hteo da se bije sa Pavlovicem?

    Jel sad malo jasnije, ili ces i dalje da se pravis mutav braneci sljam zbog kog i jesmo banana republika kojom vladaju kriminalci?

    A sto se tice zapocinjanja incidenda sinoc, niti se cuje ko je sta rekao, niti ko je koga prvi gurnuo, ni ko je onaj sto sa desne strane nabada nekog, prema tome, ne bulaznite, pricamo o cinjenicama, a to je da su u incidentu ucestvovali Vujosevic i ovaj gospodoin vodja BBRS

  7. E momci, do kad vas pustaju na internet u specijalnim skolama?
    Jel vam posle daju da crtate prstima?

  8. Evo da ti nacrtam

    analiza snimaka i fotografija iz dvorane ukazuju na to da je u pitanju navijač Zvezde Stevan Sojić, koji je postao poznat široj javnosti kada je nedavno sprečio novinarku TV B92 u obavljanu posla i skinuo sunđer sa njenog mikrofona na stadionu Crvene zvezde.

    i

    Kako pišu beogradski mediji, na snimku Sport kluba (izviruje iza Mitrovića u jednom trenutku) vidi se i osoba koja je "nezvanično zaposlena u Zvezdi kao vozač", a koja je uletela na parket prošle godine tokom "večitog derbija" u Železniku.

    Jel hoces jos nesto? Evo i slika
    https://pbs.twimg.com/media/CC_OHiQWAAADOrD.jpg:large

    a evo i snimak iz zeleznika, odmah na pocetku se vidi
    https://www.youtube.com/watch?v=K14dl479HJU

  9. Opusteno Sale, samo da rascistimo sa kime se svinja bije, i sta on radi u tunelu..

  10. Napao novinare misleci na incident sa Brankicom Stankovic (za bukvaliste nije napad, al kad neko NN lice dodje i otme mikrofon stiteci Terzica meni je to dovoljno da znam sa kim imam posla),

    jel to ova brankica?
    http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2012/02/22/kimi-partizan_1329901852_670x0.jpg

    ako je nju napao to je težak udarac za vas grobare lolololo

    PA VAS JE OVAJ PORAZ U TEŽU ŠIZOFRENIJU BACIO

  11. Pa reci sam: da li je realnije očekivati da incident prouzrokuje isfrustrirani psihotični šećeraš ili do jaja raspoložen navijač čiji je tim ušao u Evroligu? Sve i da je bilo verbalne provokacije od strane navijača(vjerujem da jeste), jesi li toliko prso da ne možeš verbalno da uzvratiš ili iskuliraš, nego krećeš da se šibaš?!

  12. Vi ste jebeni moroni. Uspeli ste od običnog podjebavanja da uđete u krajnje kretensku raspravu. Jasno je svima da jedni drkaju na jedne, drugi na druge. Prvo jedna vlast daje pare jednima, pa druga drugima, pa će treća opet prvima i tako u krug, koga bre boli kurac za to.
    Grobari, je l' ste ljubomorni što je keva Srbija sada malo Zvezdu/FMP nabacila na sisu, a vama dala flašicu?

    Ne smarajte jebeno sa prepucavanjima, virtualnim mahanjem papirima i dokazima. Ispadate moroni.

    Jebem mu mater, zaista ne mogu to da shvatim. Pritom ni ti ni niko ovde ne navija za svoju upravu, nego za svoj klub. Zašto navijate za našu reprezentaciju, kada su na vlasti Vučić i ekipa? Nema poente rasprava.

  13. гауимудо угаси конпијутер не понижавај се више брт

  14. Gazi ja pricam za sveukupno.
    Rapravljanje koji je tim manje sranje.
    Ciji je tim manje mafijaski.
    Ko je duze bio bez titule i ostalo.

    Raspravljate se i vredjate se bez ikakvog razloga nekog velikog.
    Ko da vam je to vazno jebote.
    Gledajte jebenu kosarku.

  15. Vi ste jebeni moroni. Uspeli ste od običnog podjebavanja da uđete u krajnje kretensku raspravu. Jasno je svima da jedni drkaju na jedne, drugi na druge. Prvo jedna vlast daje pare jednima, pa druga drugima, pa će treća opet prvima i tako u krug, koga bre boli kurac za to.
    Grobari, je l' ste ljubomorni što je keva Srbija sada malo Zvezdu/FMP nabacila na sisu, a vama dala flašicu?

    Ne smarajte jebeno sa prepucavanjima, virtualnim mahanjem papirima i dokazima. Ispadate moroni.

    Jebem mu mater, zaista ne mogu to da shvatim. Pritom ni ti ni niko ovde ne navija za svoju upravu, nego za svoj klub. Zašto navijate za našu reprezentaciju, kada su na vlasti Vučić i ekipa? Nema poente rasprava.

    HVALA KOLEGA.
    Upravo receno ono sto sam i mislio.

  16. Gledajte jebenu kosarku.

    šta da gledaju mučenici, za njih to sinoć završeno

  17. Gledajte jebenu kosarku.

    Гледао је синоћ и очито не жели да прича о томе, него о шибаџијама.

  18. Posto trenutno pokusavam nesto da objasnim dvozuboj Srbiji kojoj je veci problem Vujosevic od kriminalaca koji imaju funkcjie i policija ih ne hapsi, napusticu temu, tugovati zbog poraza Partizana, uzivati sto nisam u kasti koja uzdize kriminalce samo zato sto navijaju za isti klub kao oni i ponosno gledati Cipiripi kup.

    ja ne raspravljam o timovima, godinama bez titule, ko kome vise daje pare, pricam sa mongoloidom o tome sto brani jebenog vodju navijaca od Duleta Vujosevica.

    i on a i vi ostali koji ste na njegovoj strani, mozete kolektivno da mi se napasete muda, izglasajte vucica i uzivajte u prospreritetu zemlje

    sporcki pozdrav

    EDIT: Directore, jeste to je ta ista brankica stankovic a to na slici je mongolid drugih klupskih boja zbog kog duze vreme nisam isao na utakmice jer necu da pevam pesme o nedojebanoj kurvi koja je to samo zato sto ima IQ veci od 60 pa moze da zakljuci da su te vodje navijaca nista vise no obicni kriminalci sa zaledjinom koji sluze za ispunjavanje stranackih interesa prljavim metodama

  19. дај пре престани да вређаш људе на овом форуму поистовећивањем са том стоком јебо те леб јеси пуко ти толико

  20. sporcki pozdrav

    Ћао Гази, тужан немој бити. Доћи ће Пекмен сљедеће сезоне да помогне свом вољеном клубу.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.