Večiti košarkaški derbi Titovih blizanaca: Partizan - Crvena zvezda.

  1. Ali sraman potez dula, sraman. Čovek u godinama onako ponasa, sramota. Vreme je da ga najurite, i da povede pavlaku i ajfona sa sobom.

  2. Sve je to super, ali zasto niko nije pisao da su i vasi bili u hali? kad smo bili domacini? Jel mozes da zamislis Radonjica da nabada nekog grobara, pa makar to bio i neki najokoreliji sljam, zato sto ga ovaj proziva u prolazu?

    Da li se desio jedan incident kada su vasi slavili pobedu u drugoj?

    #nismoisti #piksigolizkornera

  3. buraz ne znam koji su moji jbg internet navijac. sta navijac huligan. ne verujem da bi toliko furali tu pricu kao bili zvezdini navijaci a ovamo oni vodili svoje.... mada me nista ne cudi.

    koliko je radonjic vec trener zvezde? jel imao neku neprijatnost sa grobarima?

    #dzajadavratipare

  4. Pa vujosevic sam pravi neprijatnosti. Mogao je na to alal ti kurac da produzi, a ne da krene da ga nabada, ili ko sto kaze Gazi da se koska. Svesno je krenuo da izazove incident i da se o tome pise.

    Radonja i da sledecih 10 godina bude trener, nece napraviti sranje jer nije u tom fazonu, da olajava druge i dize tenziju.

    Sto se tice Grobara, ja u parteru stajao, oni prekoputa.

    #vratiparepartizanuvucicu

  5. Ја не знам каква је процедура, али ваљда постоје неке акредитације које дозвољавају члановима управе гостујућег тима улазак и кретање у просторијама Пионира. И ако већ то није одређено, требало би да се уведе да се 24 сата пре утакмице пријави делегату списак чланова управе гостију који ће бити присутни на утакмци и онда се неће правити питање око тога да ли је неко хулиган и друг члан.

    Не оправдавам ја Сојића због његових испада, само кажем да он није никог синоћ тукао у Пиониру, а Газимудо нека пази шта пише јер по његовом првом посту испада да је Сојић бацао синоћ људе по Пиониру.

  6. minimalan i dovoljan uslov na "konkursima" za ulazak u upravu SD CZ - 6 godina robije.

  7. Hahaha uterali im kurac ovaj clan uprave hahaha

    Mislim uterali kurac i nama pogle ko sedi u upravi ali aj sad ako moze covic moze i ovaj

    Ali njima a prvenstveno svinji uterali kurcinu ovaj em clan uprave em nije osudjivan(cak i da se 372920 istraga vodi protiv njega ako nije osudjivan on je uzoran gradjanin) tako da je napao sluzbeno lice na sportskoj priredbi ima da fasuje vecu kaznu od bogdanova

    Ovo ne pricam sta je logicno samo sta slovo zakona kaze a moje misljenje je da bih voleo da su se posibali onako ljudski pa ko jaci.

    Ono sto je meni zasmetalo najvise je onaj slepac matori sto je napao luku kapitena a luka decko za primer, komsije ga vole i svaka bi ga majka za zeta

  8. Hahaha, da, fasovaće kurčinu moju.

    Pa u svakoj upravi i Zvezde i Partizana sedi pokoji "predstavnik navijača". To je opće poznato.

  9. Pa ako se ne skloni sa klupe pace ili prekine da maltretira posten narod "bice procesuiran" dok ne zatrazi azil u crnoj gori i uzme buducnost(oni su vec prljavi pa je uklapanje pickin dim)

    Dio to u fk jer ima para za sve u kk nije bilo do sada

  10. Ne ozb sada-ako budu resili da ga karaju zaglavice mardelj 1/1 iako bi delotvornije bilo da dobije zabranu prisustva sporskim manifestacijama(priredbama) na tipa 5god

  11. Ma i u KK, samo što im je KK kežual, tipa na RAJKU se skupljaju, dogovaraju sve, a na košarkaškim utakmicama se jedino pojave u Pioniru, kao gledaju utakmicu.

    Na Marakani bleje svaki dan, ne znam na Malom Kalemegdanu (Stejpana Žumanca he he) da l se pojavljuju, al u Pioniru ne sigurno. Em nije u Zvezdinom vlasništvu, em nemaju toliko "obaveza" oko KK (bojkoti, kenjanja i sl.). Al sigurno su u Upravi.

  12. Ne bleje na rajku nego u reviji pored rajka

    A u kk nisam dugo cuo da je bilo nekoga mada toliko je ljudi proslo kroz upravu da kad bi mogao da popamtim ne bi mi trebao imenik u telefonu fazon

  13. Grobosi, eno u Kuriru u stampanom izdanju pise da ste dobili 81-73, kapiram da moze Dule da uzme taj isecak i da ode u neku emisiju i da trazi da se igra peta tekma...

  14. Groblje gledalo reprizu kao otkud znas mozda pobedimo sada

  15. Zapravo Tadija trnsfer sa onim tribalim, a ovog je Vujošević tražio zbog čojstva, junaštva, i drugih karakteristika, i ima tetovaže na rukama koje su tako kul

  16. Mislim uterali kurac i nama pogle ko sedi u upravi ali aj sad ako moze covic moze i ovaj

    Al gle kako kulturno pokusava da zavara sebe. Majstore, ne sedi vama Covic u upravi, vi navijate za Covicev klub.

  17. Oplako sam danas opravdanje sa Pavlakinu lošu igru koje sam čuo od jednog druga grobara. Kaže lik da Saša nije mogao da igra kako ume zato što previše mrzi cigane. Mukitza jedna. Posle mi reče kakva je Pavlović ljudina odbio dva miliona od Fenera i CSKA i došo u Partizan da igra za džabe. Lolčina jebena.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.