Prijava

Imam bolju ideju za Bokilija. Posto je od prasece sorte (nije mi namera da vredjam svinje), ja bi to surio brenerom na zivo. A posle uvaljao u so i posle par dana na kuku pa medj sunke. Zlatiborac stajl.

Pticu trkacicu i Dzerija misa,Sasu Popovica,Erazema Lorbeka i bracalu Djusa.

Boška voditelja i Mariju Šerifović

Boška bi napucala vijagrom i dovela neku prepičku da ga jebe cijeli dan i noć
a Mariji crnčuku nekog da ju jebe opet cijelu noć i dan

Много сте сморили, САША ПОПОВИЋ ХУОЕХОУООХЕ ЛЕА КИШ БОКИ ТРИНЕС, то је та нека ана.рс атмосфера

Od ana.rs citam anal.rs i kontam ubode ga covek. Kad ono medjutim...

Ovog malog iz Montevidea, strašno je iritantan i ne izlazi iz pinkovih emisija. I koji je kurac sa njim? Niti raste, niti mu se menja glas, niti mu rasti zubi, ide onako krezav od kako je izvadio mlečne i još se tripuje da ume da peva.

Ja bih držao dve kante sa peskom u rukama horizontalno ispruženim. Pa dokle izdržim :)

gospođu Kandić-Biserko-Stanković
bila bi vezana za stolicu i ništa joj ne bih radila. Tu bi ona sedela i venula gladna, žedna i upišana. moj vid zabave bi se sastojao od toga da me ona gleda dok glođem meso s kokoši, a ona gladna, i tako dok ne izumre

Samo jednu stolicu, sa kaisevima za vezivanje, i jednu flasu vode iznad, sa malom rupicom u sredini, da kaplje pravo na neciju celu. Eto.

ne reče ko bi sedeo na toj stolici. nećeš nju da mučiš :)

Samo jednu stolicu, sa kaisevima za vezivanje, i jednu flasu vode iznad, sa malom rupicom u sredini, da kaplje pravo na neciju celu. Eto.

И шта када се флаша испразни?

Dendu, Kovinjala i Strajnića bih zatvorio u sobu sa tv-om i onda na bih snimio na cd kako se pravilno izgovaraju imena igrača i puštao im po ceo dan. Kovinjala bih upucao na kraju, za svaki slučaj.

Denise Milani. Nju bih mučio posebnim metodma sve dok ne pristane da snima hardkor i lezbo porniće

Koga bih htela da mucim, njega bih dovela do stolice. Otom potom o tome :D. A, sad, ako se isparzni flasa, zameni se, ukoliko ovaj sto je nastolici ne crkne do tada od bolova u glavi, koji se potom zbog nadrazaja nerava siri po celom telu. Kazu da je dovoljna jedna flasa vode. Za svaki slucaj, 'ajde, moze i balon od 5L. I, pre toga jedna injekcija za uspavljivanje mete. A, nziv teme je dvosmislen, pomislila sam da od sprava kaze ko bi sta drzao..ahaha.

ja bi Natašu Bekvalac mučila Mekom
zatvorila bi ju u podrum, probušila bi joj silikone i hranila ju mekom dok ne bude teška 350 kg, i onda bi ju pustila na slobodu i zvala svet i skandal da ju slikaju dok gegajući izlazi iz mog podruma
hahahahahhaahhaha

ја бих у неком металикином клубу (по могућству што већем) направио неку фазон наградну игру да се напуни клуб и више него што је могуће тј. редари би пуштали иако нема више места. кад се скроз препуни клуб и маса се наложи, особље би дискретно напустило клуб и из звучника би почело да бије турбо фолк. наравно врата од клуба би се затворила и обезбедила тако да не могу на силу да их отворе. онда бих се завалио у столицу и са пар камера на врху клуба посматрао како испуштају умируће крике ко вампир кад изађе на светло.

Sve ljude koji istovremeno ispunjavaju 7 (po proizvoljnom odabiru) od sledećih 10 stvari:
1. slušaju Panteru
2. vole LDP
3. ne vole preldžije i generalno preldžijstvo
4. ne vole Republiku Srpsku
5. vegeterijanci su
6. ne vole krajišku muziku
7. programiraju u HTML-u i tim govnima a ne znaju C++
8. su žene koje za sebe kažu da su komplikovane
9. su muškarci koji čupaju obrve i nose roze 'aljinke
10. imaju Divi Gavajo definicije u omiljenim

Ne postoje ljudi koji vole Panteru, a ne vole preldžijstvo.