Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kad dodjem nekom na slavu prvo sta kazem je: Gde je pecenje? GLADNI SELJO
Bacam govanca iz nosa svuda po kući. SELJO
Bacam govnaca iz nosa pored sestrinog kreveta pa isadne da ona to radi. Bezobrazan SELJO
Kad dođen na rođendan dam ti ram za slike KLINAC SELJO
Дrkam pа пуstим сврš na stомак SEЛJO
Kad odem kod nekog u goste kenjam u njegovom toaletu SELJO
Nosim sandale preko carapa i raskopcanu kosulju do pola SELJO
U gostima obavezno kenjam u bide Ljakse
Fazoniram dlake na prsima u 4S pa 'odam raskopčan.
PATRIOTSKI SELJO
Imam dva pit bul kera i pustam ih da se setaju po decijem parkicu. SELJO SA MALIM JAJIMA
Садим пољопривреду, гајим стоку и раним изјутра у шес, идем на протесте пољопривредника, мезим сланиницу и сира док циркам раџу и тако, Поштени сељак
Zivim na prvom spratu u zgradi i sa prozora bacam djubre u kontejner. LENJI SELJO
P.S. Ovo sam stvarno doziveo na uglu 27. marta i Zdravka Celara... :S
P.S. Ovo sam stvarno doziveo na uglu 27. marta i Zdravka Celara... :S
Nije to ništa Hraste, prođi kroz blokove na Novom Beogradu i doživećeš let kese sa smećem s nekog devetog ili 10. sprata, a i preživeti ako te ne spiči u lobanju. Pritom je ne čuješ, samo ti rokne ispred nosa :)
Kada me kod lekara pitaju kakva ti je stolica, kažem drvena bez naslona... SELJO
Kad me nerviraju deca ispred zgrade koja igraju fudbal izadjem i izbusim gumu a najstarijem lupim samarcinu. DISCIPLINOVANI SELJO
@gonzo, to jos nisam doziveo, obraticu paznju vise sledeci put kada budem prolazio kroz blokove... xD
Kad dam gol u Fifi protiv ortaka ne prekidam reprizu dok igra sama to ne uradi. SELJO DRUGAR
vozim nabudženog juga sa EXSTRA ozvučenjem iz kog gruva miligram SELJO
Igram FIFU umesto PES-a SELJO lololo
Pišam po gradskim bazenima dok se kupam LJOSE!
Igram PES vec par godina iako ni sam ne znam zasto. PESeljo
Nepotrebno zapocinjem internet svadju jer me to pali. CYBER-SELJO